Silueta pe care bărbații o preferă. În ochii lor, aceste femei sunt mai inteligente și atractive!

Nu degeaba a fost Marilyn Monroe un etalon al frumuseții! Potrivit unui studiu, bărbații apreciază cel mai mult femeile cu siluetă tip clepsidră, deoarece le consideră mai atractive și mai inteligente. 

image

Desigur, frumusețea este subiectivă, iar fiecare femeie are trăsături unice cu care se poate mândri, însă știința spune că bărbații nu le pot rezista femeilor care au talia bine definită, mai îngustă decât umerii și șoldurile, bustul generos și coapsele mari. Pe scurt, sunt atrași de silueta tip clepsidră! 

Beyoncé, Scarlett Johansson, Kim Kardashian, Sofia Vergara și Salma Hayek sunt doar o parte dintre vedetele care au această formă a corpului. Poate că și succesul pe care l-a avut Marilyn Monroe s-a datorat siluetei sale! 

Citește și: Khloe Kardashian arată mai bine ca niciodată. Cum a slăbit vedeta? 

De ce le place bărbaților această formă a corpului 

Bărbații preferă, în mod inconștient, femeile cu silueta tip clepsidră, deoarece le asociază cu abilitatea de a face copii. Mai exact, „Bright Side‟ scrie că șoldurile mari indică fertilitate. Prin urmare, bărbații pot alege să se căsătorească cu o femeie mai corpolentă în detrimentul alteia cu fața frumoasă și sânii frumoși.

Tot acest studiu a dezvăluit că, în ochii bărbaților, femeile cu o astfel de siluetă sunt percepute a fi mai inteligente. Se spune că aceste femei stochează acizii grași omega-3 în jurul șoldurilor și coapselor, substanțe care ajută la dezvoltarea creierului, scrie „Bright Side‟. De asemenea, publicația menționează că aceste femei au mai puține șanse să sufere de boli metabolice. 

Vezi și: Îți dorești o talie ca trasă prin inel? Iată ce trebuie să faci!

Pe lângă studiile științifice, se spune că această siluetă se potrivește adesea cu o varietate de stiluri vestimentare. Datorită proporțiilor echilibrate, aceste femei își pot alege haine dintr-o gamă diversă și își pot accesoriza ușor ținutele, ceea ce poate să contribuie la un aspect fizic frumos.  

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg
Michelle Pfeiffer foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift (1) jpg
Katy Perry jpg
Jennifer Lopez jpg