Chuck Norris a împlinit 84 de ani: „Mă simt ca la 48!”

La 84 de ani împliniți zilele trecute, actorul american și expertul în arte marțiale este într-o formă fizică de invidiat. De fapt, se simte așa bine că acceptă bucuros glumele făcute cu el...

image

Vedeta filmelor de acțiune - care făcea furori în anii ’80-’90 cu talentul lui actoricesc, dar mai ales cu priciperea sa în arte marțiale – și-a salutat fanii pe Instagram în timp ce trăgea câțiva pumni zdraveni unui sac de box.   

„Știți, am împlinit 84 de ani azi, dar mă simt de 48!”, a ținut să le spună starul hollywoodian celor 1,6 milioane de urmăritori de pe Instagram. „Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, a completat vedeta.

Chuck Norris a adăugat un comentariu la filmulețul postat, în care a spus „Mă simt bine și sunt activ! Mulțumesc tuturor pentru urările de bine primite de ziua mea!”. Postarea actorului a primit aproape 400 de mii de like-uri și peste 11 mii de comentarii, mulți dintre fanii vedetei făcând glume cu marele expert în arte marțiale.

Printre toate urările de bine s-au numărat și cele făcute de prietenii sărbătoritului. „La mulți ani, Chuck! Arăți minunat!”, i-a adresat Dolph Lundgren celui care a împlinit 84 de ani pe 10 martie. „La mulți ani, Chuck! Ești un tezaur național și o adevărată sursă de inspirație! Dumnezeu să te binecuvânteze!”, i-a spus și scriitorul Greg Laurie.

Alți apropiați de-ai actorului au început cu glumele la adresa lui Chuck Norris. „Chuck Norris nu îmbătrânește, vârsta înaintată se teme de el”, a declarat cineastul Justin Taite. „Chuck Norris nu are zi de naștere. Zilele de naștere îl au pe Chuck Norris. La mulți ani, Chuck Norris, legendarule! Mi-e dor de tine!”, a adăugat și jurnalistul australian Karl Stefanovic.

„Până și morții îi e frică de Chuck Norris”, a comentat cineva pe Instagram, după care altcineva a completat: „Chuck Norris, singurul om din lume care poate lovi un ciclop între ochi” sau „Chuck Norris a dat 4566 de pumni în clipul lui, dar noi n-am putut să vedem decât câțiva...”, scris de antrenorul Scott Francis în stilul bancurilor cu Chuck Norris.

foto - Shutterstoc, Imdb



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg