Madonna spune cine i-a salvat viața după ce a căzut în baie: „M-a târât la spital‟

La șase luni distanță de când a fost la un pas să își piardă viața, Madonna a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut atunci. De asemenea, ea a ținut să le mulțumească anumitor persoane pentru că i-au fost alături, în special unei femei despre care a spus că i-a salvat viața. 

image

În luna iunie a acestui an, Madonna, în vârstă de 65 de ani, a trecut printr-un moment foarte dificil. Cântăreața a ajuns pe urgență la spital, fiind internată la Terapie Intensivă din cauza unei infecții bacteriene. Diagnosticată cu insuficiență renală și pulmonară, ea a fost în comă indusă timp de 48 de ore și „la un pas să moară‟, scrie „People‟.

Citește și: Infecțiile bacteriene, un pericol mortal? Totul despre cazul Madonnei 

Cine i-a fost alături Madonnei în momentele dificile 

Recunoscătoare pentru că a trecut cu bine prin această cumpănă a vieții, Madonna privește acum în urmă și ține să le mulțumească persoanelor care i-au fost alături, în special profesoarei ei de Cabala, pe nume Shavawn, spunând că vocea ei a fost singura pe care a auzit-o în timpul celor 48 de ore:

„Există oameni importanți care au fost cu mine la spital. Există o femeie foarte importantă care m-a târât la spital. Nici nu-mi amintesc tot: am leșinat pe podeaua băii și m-am trezit la Terapie Intensivă. Am fost în comă indusă timp de 48 de ore. Ea mi-a salvat viața. Mulțumesc, Shavawn!‟

De asemenea, cântăreața le este recunoscătoare copiilor săi, Lourdes, Rocco, David, Mercy James, Estere și Stelle, pentru că i-au fost alături în spital: „Când mi-am văzut cei șase copii incredibili stând în jurul meu. A trebuit să mor ca să-mi adun toți copiii într-o cameră‟, a glumit cântăreața, conform „Daily Mail‟. 

Citește și: Terapii ciudate la care apelează vedetele. Madonna, campioană la extravaganțe 

Madonna: „Mi-am dat seama cât de norocoasă sunt pentru că sunt în viață‟

În luna iulie, Madonna spunea că dragostea familiei și prietenilor i-a fost „cel mai bun medicament‟, potrivit „The Guardian‟. Ea declara atunci: „Mi-am dat seama cât de norocoasă sunt pentru că sunt în viață, cât de importantă este sănătatea și cât de norocoasă sunt să-i cunosc pe acești oameni din viața mea.‟

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg