Cum s-a schimbat aspectul Madonnei de-a lungul anilor. Are sau nu operații estetice?

Madonna (65 de ani) a cunoscut celebritatea în anii ’80 și de atunci este privită precum „regina muzicii pop‟. Deși are 65 de ani, cântăreața a rămas la fel de extravagantă ca la începutul carierei și încă surprinde cu schimbările sale de look. 

image

Celebra cântăreață, Madonna, este cunoscută atât pentru performanțele sale artistice, cât și pentru modificările de imagine pe care le-a făcut, de-a lungul anilor. 

Citește și: Terapii ciudate la care apelează vedetele. Madonna, campioană la extravaganțe 

În anii ’80, când a lansat piesele de succes, precum „True Blue‟ și „Like A Virgin‟, tinerele îi copiau stilul vestimentar, în special ținutele din dantelă și plasă. Și cu machiajul său făcea furori, în special cu rujul roșu, care îi evidenția celebra aluniță din jurul gurii. 

Aspectul Madonnei s-a schimbat în anii ’90, când a optat pentru părul blond ondulat, iar fanele din întreaga lume i-au copiat tunsoarea. Mai apoi, cântăreața a încercat tunsoarea pixie - un look caracterizat prin părul foarte scurt, cu lungimea mai mare păstrată în partea de sus a capului (vezi în galerie foto!).  

În anul 2012, silueta Madonnei era în centrul atenției. La Premiile Grammy și-a surprins fanii cu buzele mai plinuțe decât de obicei și cu pielea lipsită de riduri, iar șase ani mai târziu s-a scris că și-ar fi pus implant în fese. 

În ciuda speculațiilor, Madonna nu a recunoscut că a apelat la ajutorul esteticienilor. De fapt, ea a refuzat să vorbească despre aspectul său fizic: „Nu sunt împotriva chirurgiei plastice, dar nu îmi doresc să discut despre asta‟, spunea ea într-un interviu. 

Recent, Madonna a apărut pe scena Premiilor Grammy 2023 mai plinuță ca de obicei, fără machiaj pe ten și cu sprâncene albe. Fanii au fost îngrijorați de aspectul său fizic și au criticat-o în mediul online: „Arăți complet diferit‟, i-a scris un urmăritor pe pagina sa de Instagram. Deși ea nu a discutat despre modificările pe care le-a făcut, specialistul în frumusețe, Riccardo Frati, i-a analizat aspectul și a ajuns la concluzia că și-ar fi făcut un lifting facial, o intervenție „ochi de vulpe‟ la nivelul sprâncenelor și mai multe injecții cu botox. 

Citește și: Adevărul despre intervențiile estetice ale Madonnei. La ce proceduri a apelat vedeta? 

În cele din urmă, deranjată de valul de critici lansat la adresa aspectului său fizic, Madonna și-ar dori să revină la forma naturală pe care o avea înainte de operațiile la care ar fi apelat. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG