Adevărul despre intervențiile estetice ale Madonnei. La ce proceduri a apelat vedeta?

Madonna (64 de ani) a fost aspru criticată după ce și-a surprins admiratorii cu cea mai recentă apariție la Premiile Grammy 2023. Fanii au spus că artista ar fi exagerat cu intervențiile estetice pe care și le-ar fi făcut la nivelul feței, dar care este, de fapt, adevărul? A apelat Madonna la ajutorul specialiștilor? Un renumit medic ne lămurește. 

image

Pagina de Instagram a Madonnei a fost asaltată recent de comentarii răutăcioase din partea urmăritorilor, care o acuzau pentru o presupusă „obsesie pentru operații estetice‟, deși cântăreața nu a vorbit niciodată despre acest subiect. „Ce ți-ai făcut? Ai fost o femeie frumoasă și te distrugi‟, i-a scris unul dintre fani, în timp ce altul a acuzat-o că își dorește să atragă atenția, cu orice preț: „Disperată după atenție. Ești o parodie de-a ta‟, i-a scris el.  

Acum, însă, medicul estetician Riccardo Frati, din Londra, care este cunoscut că a ajutat multe femei să aibă un aspect fizic de invidiat, îi lămurește pe fanii Madonnei și spune dacă vedeta și-a făcut modificări sau nu la nivelul feței. 

image

Adevărul despre intervențiile estetice ale Madonnei 

Într-un interviu pentru „The Mirror‟, specialistul confirmă speculațiile pe care fanii Madonnei le au. Riccardo Frati spune că, din fotografiile pe care Madonna le-a postat recent, își dă seama că vedeta și-a făcut un lifting facial, adică o procedură prin care se îndepărtează excesul de piele și de grăsime. De asemenea, specialistul consideră că Madonna ar avea și o intervenție „ochi de vulpe‟, făcută la nivelul sprâncenelor‟, dar și că ar fi apelat de multe ori la injecțiile cu botox și la peelingul chimic pe față și frunte. El a declarat: 

„Ochii și sprâncenele Madonnei sunt modelate, ceea ce ar putea sugera că ar fi făcut o procedură mini-invazivă, cum ar fi un lifting și o procedură de tip ochi de vulpe.‟ „Bărbia și oasele definite ale Madonnei sugerează că ar fi putut să-și injecteze un material în bărbie, dar și în buze pentru a echilibra aspectul general al feței.‟ 

Citește și: Terapii ciudate la care apelează vedetele. Madonna, campioană la extravaganțe 

Medicul Riccardo Frati crede că Madonna ar fi apelat la tehnologii avansate, capabile să stimuleze producția de colagen și elastină la nivelul feței. El a declarat: „Scopul este să îmbunătățească textura și calitatea pielii. Ea ar fi putut apela la prophilo (un tratament cu acid hialuronic, cae remodelează fața, gâtul, mâinile și decolteul), dar și la radiofrecvență și tratament cu laser.‟ 

Controversele cu privire la aspectul fizic al cântăreței au venit în momentul în care vedeta și-a anunțat revenirea pe scenă în turneul „Celebration‟. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg