Terapii ciudate la care apelează vedetele. Madonna, campioană la extravaganțe

Există vedete care reușesc să ne șocheze cu obiceiurile pe care le urmează. În dorința de a arăta exemplar și de a fi în formă, ele apelează la terapii ciudate, unele dintre ele fiind și dăunătoare, spun specialiștii. 

image

Vedetele sunt cunoscute de foarte mult timp pentru obiceiurile ciudate pe care le urmează. De pildă, actrița Shailene Woodley mănâncă regulat argilă și face spălături vaginale cu vitamina D, iar Steve Jobs a avut o perioadă în viață când a consumat doar mere și morcovi, iar acestea nu sunt singurele obiceiuri „stranii‟. 

Citește și: Băi de aer și somn în reprize de 20 de minute. Obiceiurile ciudate ale oamenilor de succes

De pildă, Gwyneth Paltrow apelează la înțepăturile de albine, pentru a scăpa de cicatrici, o terapie veche de mii de ani: „Este incredibilă‟, mărturisea vedeta, însă Megan Ayala, expert în nutriție, fitness și sănătate, a spus că nu este de acord cu înțepăturile de albine:

Terapia înseamnă moarte pentru albine. Este un act crud față de insecte. În plus, se știe că veninul de albine are un răspuns la histamină. Acest lucru poate provoca iritații, cum ar fi piele umflată și înroșită, până la reacții alergice periculoase‟. 

În plus, vedeta optează și pentru clismele cu cafea, care pot fi periculoase, deoarece potrivit „Healthline‟ „Tratamentul poate produce reacții adverse grave, inclusiv arsuri rectale, infecții sau perforație intestinală‟. 

Kim Kardashian, terapie cu propriul sânge, iar Madonna consumă urină 

Kim Kardashian și-a injectat în față propriul sânge, după ce a urmat principiile terapiei cu plasmă, numind-o „cel mai dureros lucru pe care l-a făcut vreodată‟. 

Un tratament facial ar trebui să îți restaureze celulele tinere ale pielii, nu? De fapt, sângele injectat în piele poate provoca arsuri, roșeață, umflături și vânătăi pe față‟, a spus Ayala, care ne sfătuiește să apelăm la ajutorul unui dermatolog când avem probleme legate de ten și piele. 

Vezi și: Cele mai bizare frici ale vedetelor. Cui îi e teamă de praf, toalete, fluturi sau furtuni?

Și Madonna se află pe lista vedetelor care au obiceiuri neobișnuite. De pildă, ea a spus că îi place să facă baie în gheață în timp ce își consumă propria urină. Ce spune specialistul despre acest obicei?

Consumul de urină duce la boli renale și multiple, înafară de faptul că este dezgustător‟, a punctat Megan Ayala, pentru „Bestlifeonline‟. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg