Terapii ciudate la care apelează vedetele. Madonna, campioană la extravaganțe

Există vedete care reușesc să ne șocheze cu obiceiurile pe care le urmează. În dorința de a arăta exemplar și de a fi în formă, ele apelează la terapii ciudate, unele dintre ele fiind și dăunătoare, spun specialiștii. 

image

Vedetele sunt cunoscute de foarte mult timp pentru obiceiurile ciudate pe care le urmează. De pildă, actrița Shailene Woodley mănâncă regulat argilă și face spălături vaginale cu vitamina D, iar Steve Jobs a avut o perioadă în viață când a consumat doar mere și morcovi, iar acestea nu sunt singurele obiceiuri „stranii‟. 

Citește și: Băi de aer și somn în reprize de 20 de minute. Obiceiurile ciudate ale oamenilor de succes

De pildă, Gwyneth Paltrow apelează la înțepăturile de albine, pentru a scăpa de cicatrici, o terapie veche de mii de ani: „Este incredibilă‟, mărturisea vedeta, însă Megan Ayala, expert în nutriție, fitness și sănătate, a spus că nu este de acord cu înțepăturile de albine:

Terapia înseamnă moarte pentru albine. Este un act crud față de insecte. În plus, se știe că veninul de albine are un răspuns la histamină. Acest lucru poate provoca iritații, cum ar fi piele umflată și înroșită, până la reacții alergice periculoase‟. 

În plus, vedeta optează și pentru clismele cu cafea, care pot fi periculoase, deoarece potrivit „Healthline‟ „Tratamentul poate produce reacții adverse grave, inclusiv arsuri rectale, infecții sau perforație intestinală‟. 

Kim Kardashian, terapie cu propriul sânge, iar Madonna consumă urină 

Kim Kardashian și-a injectat în față propriul sânge, după ce a urmat principiile terapiei cu plasmă, numind-o „cel mai dureros lucru pe care l-a făcut vreodată‟. 

Un tratament facial ar trebui să îți restaureze celulele tinere ale pielii, nu? De fapt, sângele injectat în piele poate provoca arsuri, roșeață, umflături și vânătăi pe față‟, a spus Ayala, care ne sfătuiește să apelăm la ajutorul unui dermatolog când avem probleme legate de ten și piele. 

Vezi și: Cele mai bizare frici ale vedetelor. Cui îi e teamă de praf, toalete, fluturi sau furtuni?

Și Madonna se află pe lista vedetelor care au obiceiuri neobișnuite. De pildă, ea a spus că îi place să facă baie în gheață în timp ce își consumă propria urină. Ce spune specialistul despre acest obicei?

Consumul de urină duce la boli renale și multiple, înafară de faptul că este dezgustător‟, a punctat Megan Ayala, pentru „Bestlifeonline‟. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg