Cine este iubita lui Robert De Niro. Tiffany Chen i-a dăruit actorului cel de-al șaptelea copil

La începutul lunii mai, actorul Robert De Niro (79 de ani) a anunțat că a devenit tată pentru a șaptea oară. Dacă atunci nu a precizat cine este mama copilului, acum s-a aflat că este vorba despre Tiffany Chen (64 de ani). 

image

Robert De Niro a fost văzut pentru prima dată alături de Tiffany Chen în august 2021, după despărțirea de fosta lui soție, Grace Hightower din noiembrie 2018. Cei doi s-au cunoscut însă cu mulți ani în urmă, în 2015, pe platourile de filmare ale peliculei „The Intern‟, unde Robert De Niro a avut rol principal, iar Tiffany a interpretat un instructor de arte marțiale. 

Citește și: De ce a fost arestat Robert De Niro în Paris: „Jur pe viața copiilor mei, nu am plătit niciodată pentru sex!”

Cine este și cum arată iubita lui Robert De Niro 

Tiffany Chen, iubita lui Robert De Niro, este un instructor de arte marțiale apreciat. Până la vârsta de 64 de ani, ea a obținut zeci de medalii de aur și titluri mondiale, scrie „People‟. Această pasiune a moștenit-o de la tatăl său, marele maestru și profesor William C.C. Chen.

„Planul meu a fost întotdeauna să învăț cum să fiu la fel de grozavă ca tatăl meu‟, declara ea, pentru presă. 

image

De asemenea, la doar opt ani, Tiffany Chen a început să practice patinaj artistic, iar trei ani mai târziu, a câștigat trei medalii de aur într-o competiție regională. În plus, ea a practicat și înot, gimnastică, balet și hula, un dans tradițional hawaiian. 

Vezi și: Casa lui Robert de Niro, spartă de un hoț care căuta cadouri de Crăciun 

Datorită experienței sale impresionante în sport, Tiffany Chen a fost cooptată de către producătorii filmului „The Intern‟, pentru a juca un instructor de arte marțiale. Atunci, Tiffany l-a cunoscut pe actor, iar în 2021, cei doi au fost fotografiați în timp ce se aflau în vacanță, în sudul Franței. 

Casa lor se află în Los Angeles, unde locuiesc alături de micuța Gia Virginia Chen De Niro, fiica celor doi. Recent, Tiffany Chen și Robert De Niro au participat la Festivalul de Film de la Cannes 2023, care a avut loc la Hotel du Cap-Eden-Roc, din Franța. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock 



Recente

caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg