Casa lui Robert de Niro, spartă de un hoț care căuta cadouri de Crăciun

Dacă n-ar fi înfricoșător de-a dreptul, ar fi aproape înduioșător cum o femeie a intrat în casa faimosului actor și-a luat cadourile pe care le găsise sub bradul lui de Crăciun!

image

Un hoț de sex feminin a fost prins în reședința lui De Niro din New York, în cursul zilei de ieri. Intrusul lua cadourile pe care le găsise sub bradul de Crăciun și se juca pe iPadul superstarului de la Hollywood, susține poliția pentru The Post.

Shanice Aviles, de 30 de ani, este deja cunoscută printre polițiști că sparge casele oamenilor pentru a fura ce găsește în ele. Iar luni, pe 19 decembrie, a procedat la fel ca-n alte dăți și-a intrat prin efracție în locuința celebrului actor, în jurul orei 2.30 noaptea.

Polițiștii din New York au observat cum hoața încerca să deschidă ușile unor magazine înainte de-a spage casa lui Robert De Niro. După care a trecut la o „pradă” mai mare…

„Fura cadourile de Crăciun”, au confirmat autoritățile americane pentru The Post, adăugând un lucru extrem de important – nu a existat nicio intereacțiune între actor și hoață. Starul filmului „Casino” se afla la etaj cu fiica sa și dormeau amândoi, habar n-aveau că cineva le spărsese casa și umbla prin camerele lor.

Polițiștii au reținut-o pe Aviles chiar la locul faptei. Ea mai avea alte 26 de astfel de arestări și acum riscă să primească o pedeapsă binemeritată, fiind acuzată de furt și invadarea spațiului personal, intrarea prin efracție.

Aviles s-a apucat de furt în pandemie și a fost săltată de polițiști de șapte ori numai între 25 noiembrie 2022 și 8 decembrie. În ceea ce îl privește pe De Niro, acesta locuiește în New York de-o viață întreagă, el vânzându-și casa din West Village, pe care o avea de 37 de ani, în 2012, pentru 9,5 milioane de dolari.

În apogeul pandemiei, actorul s-a mutat în casa care i-a fost spartă acum, care se află într-o zonă rezidențială cu pretenții. „Plănuiește să locuiască în Gardiner pentru o perioadă de timp”, a dezvăluit avocatul acestuia despre cel născut în Manhattan. „El are 76 de ani și se află, drept urmare, în categoria de vârstă pentru care COVID-ul este periculos”, a conchis acesta.

Până una-alta, bine că actorul n-a pățit nimic în toată această nebunie!

Foto - Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg