Cine este și ce spune Sasha Walpole, „femeia mai în vârstă‟ cu care prințul Harry și-a pierdut virginitatea

Sasha Walpole, „femeia mai în vârstă‟, așa cum este prezentată în cartea de memorii semnată de Harry, „Rezervă‟, are 40 de ani și este mai tânără decât soția Meghan Markle (41 de ani).

image

Ea este femeia misterioasă care l-ar fi tratat ca pe un „tânăr armăsar‟ pe micul prinț, care și-a pierdut virginitatea în spatele unui pub, pe un câmp.

Cine este Sasha Walpole și ce spune femeia despre partida de sex cu prințul Harry?

Sasha este o fostă angajată la casa Regelui Charles al III-lea și, recent, a mărturisit că ea este femeia „mai în vârstă‟ care i-a furat virginitatea prințului Harry.

Sasha are acum 40 de ani și este cu doar doi ani mai în vârstă decât Harry. Femeia a declarat că ea și prințul au avut o partidă de sex rapidă în trecut, în vara anului 2001, pe când ea avea 19 ani, scrie The Sun. „Am păstrat acest secret timp de 21 de ani‟, a declarat Sasha într-un interviu acordat The Sun. Acțiunea a avut loc pe un câmp din spatele unui pub unde amândoi băuseră cu ocazia zilei de naștere a lui Walpole. După ce au consumat mai multe tipuri de băuturi tari, au ieșit afară să fumeze. Au trecut printr-o berărie, au escaladat un gard și, în final, au ajuns pe câmp, departe de privirile oamenilor. „A fost un act sexual foarte rapid, la propriu, între prieteni‟, a declarat Walpole, care a mai spus că Harry purta boxeri și totul s-a întâmplat în liniște, nu au existat discuții, nu s-au adresat cuvinte. La final, s-au întors pe drumuri separate la pub și, deși plecaseră de doar câteva minute, echipa de securitate a prințului îl căuta.

Citește și „Rezervă‟, cartea cu cea mai rapidă vânzare din toate timpurile! Experții au analizat adevărul Prințului Harry

„Nu știam că Harry era virgin la momentul respectiv. Apoi, mi-am dat seama că poate că era‟, a mărturisit Walpole, adăugând că nu știa ca tânărul print să fi avut vreo prietenă până atunci

Harry împlinise recent, la acea vreme, 17 ani, iar Sasha lucra la grajduri, la Highgrove, reședința Regelui Charles al III-lea. Erau doi adolescenți, „colegi‟, potrivit declarațiilor „femeii mai în vârstă‟.

În cartea de memorii „Rezervă‟, prințul a descris prima partidă de sex ca fiind un „episod lipsit de glorie‟, cu o „femeie mai în vârstă‟. Harry a dezvăluit în volumul-bombă că lui Sasha „îi plăceau caii, destul de mult, și m-a tratat nu foarte diferit de un armăsar tânăr… o plimbare rapidă, după care m-a plesnit peste fund și m-a trimis să pasc‟.

La rândul său, Walpole a declarat că nu a deranjat-o descrierea de „episod lipsit de glorie‟: „Nu a fost atât de glorios. Eram beți și făceam sex pe un câmp‟, a spus ea.

image

Sasha Walpole, în prezent, mamă a doi copii, conduce excavatoare și spune că nu l-a mai văzut pe Harry din acea noapte. Mai mult, nu a plănuit niciodată să dezvăluie întâlnirea lor: „Am păstrat acest secret timp de 21 de ani. Nu aș fi spus niciodată nimic dacă el nu ar fi scris în cartea sa‟, a spus ea.

@captură foto thesun.co.uk



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg