Cine este și ce spune Sasha Walpole, „femeia mai în vârstă‟ cu care prințul Harry și-a pierdut virginitatea

Sasha Walpole, „femeia mai în vârstă‟, așa cum este prezentată în cartea de memorii semnată de Harry, „Rezervă‟, are 40 de ani și este mai tânără decât soția Meghan Markle (41 de ani).

image

Ea este femeia misterioasă care l-ar fi tratat ca pe un „tânăr armăsar‟ pe micul prinț, care și-a pierdut virginitatea în spatele unui pub, pe un câmp.

Cine este Sasha Walpole și ce spune femeia despre partida de sex cu prințul Harry?

Sasha este o fostă angajată la casa Regelui Charles al III-lea și, recent, a mărturisit că ea este femeia „mai în vârstă‟ care i-a furat virginitatea prințului Harry.

Sasha are acum 40 de ani și este cu doar doi ani mai în vârstă decât Harry. Femeia a declarat că ea și prințul au avut o partidă de sex rapidă în trecut, în vara anului 2001, pe când ea avea 19 ani, scrie The Sun. „Am păstrat acest secret timp de 21 de ani‟, a declarat Sasha într-un interviu acordat The Sun. Acțiunea a avut loc pe un câmp din spatele unui pub unde amândoi băuseră cu ocazia zilei de naștere a lui Walpole. După ce au consumat mai multe tipuri de băuturi tari, au ieșit afară să fumeze. Au trecut printr-o berărie, au escaladat un gard și, în final, au ajuns pe câmp, departe de privirile oamenilor. „A fost un act sexual foarte rapid, la propriu, între prieteni‟, a declarat Walpole, care a mai spus că Harry purta boxeri și totul s-a întâmplat în liniște, nu au existat discuții, nu s-au adresat cuvinte. La final, s-au întors pe drumuri separate la pub și, deși plecaseră de doar câteva minute, echipa de securitate a prințului îl căuta.

Citește și „Rezervă‟, cartea cu cea mai rapidă vânzare din toate timpurile! Experții au analizat adevărul Prințului Harry

„Nu știam că Harry era virgin la momentul respectiv. Apoi, mi-am dat seama că poate că era‟, a mărturisit Walpole, adăugând că nu știa ca tânărul print să fi avut vreo prietenă până atunci

Harry împlinise recent, la acea vreme, 17 ani, iar Sasha lucra la grajduri, la Highgrove, reședința Regelui Charles al III-lea. Erau doi adolescenți, „colegi‟, potrivit declarațiilor „femeii mai în vârstă‟.

În cartea de memorii „Rezervă‟, prințul a descris prima partidă de sex ca fiind un „episod lipsit de glorie‟, cu o „femeie mai în vârstă‟. Harry a dezvăluit în volumul-bombă că lui Sasha „îi plăceau caii, destul de mult, și m-a tratat nu foarte diferit de un armăsar tânăr… o plimbare rapidă, după care m-a plesnit peste fund și m-a trimis să pasc‟.

La rândul său, Walpole a declarat că nu a deranjat-o descrierea de „episod lipsit de glorie‟: „Nu a fost atât de glorios. Eram beți și făceam sex pe un câmp‟, a spus ea.

image

Sasha Walpole, în prezent, mamă a doi copii, conduce excavatoare și spune că nu l-a mai văzut pe Harry din acea noapte. Mai mult, nu a plănuit niciodată să dezvăluie întâlnirea lor: „Am păstrat acest secret timp de 21 de ani. Nu aș fi spus niciodată nimic dacă el nu ar fi scris în cartea sa‟, a spus ea.

@captură foto thesun.co.ukRecente

Jennier Fessler jpg
shutterstock 1005644302 jpg
ciocolata calda jpg
Jim Carrey foto  Shutterstock, Imdb jpg
Nicolas Cage jpg
Pamela Anderson foto  Shutterstock jpg
emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg