Copiii vedetelor fac școală acasă. JLo, adepta acestui sistem de învățământ

Educația la domiciliu este un fenomen care a luat amploare în ultimii ani. Poate de aceea, mulți părinți celebri au ales să își educe copiii în sistem homeschooling. Iată cine sunt vedetele care au luat această decizie! 

image

Conform cercetărilor, educația la domiciliu, în sistem homeschooling, le aduce beneficii celor mici, cum ar fi o dezvoltare emoțională mai bună. Însă pentru ca acest sistem să funcționeze eficient, este nevoie de timp, finanțe și dedicare. 

Gwyneth Paltrow și Chris Martin 

Atât Gwyneth Paltrow, cât și Chris Martin, consideră că sistemului educațional britanic „îi lipsesc mai multe lucruri elementare‟. Ei își doreau ca fii lor, Apple și Moses, să aibă parte la școală de tutori plini de umor, sportivi și tineri. De asemenea, se așteptau ca profesorii să călătorească mai mult cu elevii și să îi învețe elemente de cultură generală. Pentru că nu au găsit ceea ce și-au dorit în sistemul public de învățământ, ei au optat pentru profesori personali, care îi învață pe Apple și pe Moses: greacă, latină, franceză, tenis și lecții de navigație. 

Will Smith și Jada Pinkett Smith 

Actorul Will Smith și partenera lui de viață, Jada, consideră că educația la domiciliu este esențială pentru bunăstarea copiilor lor. Decizia de a-și educa copiii acasă, au luat-o într-o călătorie. Ei cred că sistemul școlar public este proiectat pentru „era industrială‟, nu își doresc ca fii lor să memoreze lecțiile impuse, ci mai degrabă să studieze lucrurile elementare. 

Citește și: Bogați care și-au dezmoștenit copiii. Tori Spelling, surpriză din partea tatălui

Tom Cruise și Katie Holmes

Pentru că atât Katie Holmes, cât și Tom Cruise au un program încărcat, educația la domiciliu a fiicei lor, Suri, a fost soluția ideală. Suri beneficiază de un profesor care este alături de ea înfiecare zi. Katie spune că fiica ei este foarte responsabilă, iar acest sistem de educație i se potrivește. 

Vezi și: Cum a trăit Tom Cruise în sărăcie și a început să lucreze la 8 ani

Jennifer Lopez și Marc Anthony

Cântăreața Jennifer lopez are doi copii, pe Emme și pe Maximilian. Ea crede că este foarte important ca fii săi să petreacă cât mai mult timp cu mama lor, astfel încât să nu se simtă abandonați. De aceea, J-Lo a considerat că educația la domiciliu este o idee grozavă pentru copii. 

Angelina Jolie și Brad Pitt

Actrița Angelina Jolie consideră că „trăim într-o epocă diferită, iar sistemul de învățământ nu a ajuns din urmă copiii și modul lor de viață‟. Pentru că familia Angelinei călătorește mult, ea își dorește ca fii ei să poată beneficia de lecții oriunde merg. Ea a angajat mai mulți profesori care se ocupă de educația copiilor, printre care un profesor vorbitor de vietnameză și un profesor de origine africană. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg