Crina Abrudan: „Insomniile și alimentația haotică m-au convins să fac sport“

La 44 de ani, vedeta de televiziune are un tonus care le face geloase pe fetele de 24 de ani.

image

Crina Abrudan a fost mereu femeia cu forme perfecte. Blondă, suplă, longilină, fără emoţii privind dieta şi fără a fi nevoită să facă sport pentru a se menţine slabă, am invidiat-o mereu pentru uşurinţa cu care a arătat mereu ca şi cum ar fi coborât de pe catwalk. Totuşi, între timp, ca soţie a unui fost mare fotbalist, Gabi Popescu, Crina s-a împrietenit şi ea mai mult cu sportul şi acum preferă antrenamentele scurte şi intense.

Tu pare că ești o fiică a verii, chiar dacă ești născută iarna, pentru că mereu cauți soarele, marea. Câte luni stai la plajă pe an?

image

Nu atât de mult cât mi-aş dori! Stau la plajă cât e vară la noi și cât suntem plecați în vacanța de iarnă, de Sărbători, în străinătate.

Ai mai fost în Tel Aviv, în Dubai, locurile tale preferate?

În Dubai, da! În fiecare iarnă din ultimii cinci ani. Mai puțin în 2020, când în vacanța de iarnă am plecat în America și am avut norocul să o vedem exact înainte de debutul pandemiei.

image

Cât efort presupune să-ți păstrezi acest „corp de sirenă“, care le face invidioase și pe tinerele de 20 de ani?

Pentru mine nu presupune extraordinar de mult efort. Mă consider o norocoasă, din acest punct de vedere. Am început să merg la sală exact când a început și pandemia, așa că, după vreo trei săptămâni, am trecut la sport online și am învățat să îmi placă, pentru că oricum era perioada în care toată lumea stătea acasă, deci nu aveam ceva mai bun de făcut. Vara ajung la sală mai rar, iarna mai des, depinde de stare și de celelalte activități pe care le am. Nu sunt o împătimită a sportului, învăț să îmi placă și merg în primul rând pentru sănătate. Apoi, recunosc că mă mai motivează și faptul că deja se văd rezultatele, sunt mai tonifiată decât eram acum ceva ani și asta mă face să nu fac pauze foarte lungi, pentru că ar fi păcat de munca de până acum. Am norocul să merg la o sală unde antrenamentele mă ajută mult, pentru că sunt scurte şi eficiente. În 50 de minute am terminat antrenamentul, fără pauze de stat pe telefon, vorbit cu colegii sau răspuns la telefon. Nu aș avea răbdare să stau mai mult de o oră la sală.

image

Când te-ai simțit cea mai frumoasă?

Nu pot să spun un moment exact. Sunt perioade și perioade. Și la capitolul ăsta mai am de lucru cu mine. Îmi doresc să mă simt frumoasă și să am încredere în mine în orice moment.

Cu ce a venit la pachet vârsta de 44 de ani?

Cu absolut nimic nou. Sunt tot în perioada în care nu stau să contorizez anii, îi trăiesc și mă bucur de ei și de tot ce îmi aduce fiecare în parte.

image

Ce te-a convins să faci sport, tu ani de zile bazându-te pe alimentație și gena bună?

Pe alimentație nu m-am bazat niciodată, pentru că nu am ținut cont niciodată de ceea ce mănânc. M-au convins să fac sport insomniile și alimentația haotică. Mergând la sală, am crezut că o să pot face un program de alimentație mai disciplinat, dar nu am reușit să-mi fac nici un program de sport foarte disciplinat. Am reușit, însă, anul acesta, independent de sport, să mai elimin din alimentație câte puțin din lucrurile nocive și nesănătoase, mai puțin zahăr… Pentru că mănânc dulciuri suficient de multe, de la un timp, mă axez pe cele vegane și cu mai puţine grăsimi. Iarăşi, mâncam foarte rar legume și fructe, salate, așa că anul acesta, din primăvară, am decis să lucrez cu mine la acest capitol și mi-a ieșit. Nu că ar fi contat la kilograme ci contează la sănătate. Puțin de ici, puțin de colo, zic că se adună în timp și înclină balanța spre pozitiv. Un lucru care m-a determinat să fac asta a fost chiar faptul că analizele și diverse investigații de rutină din iarnă mi-au arătat că sunt foarte sănătoasă și am avut rezultate ca la douăzeci de ani, spuneau doctorii, ceea ce m-a făcut să mă bucur și să mă gândesc că ar fi păcat să nu am grijă de sănătatea mea, care s-a păstrat așa până la vârsta asta, fără să fac rabat de la absolut nimic.

Citește și Ce face Beyonce când vrea să scape rapid de kilogramele în plus

Tu ți-ai creat un stil de viață al tău, departe de agitația din televiziune. Dar mai ai nostalgii, ai mai vrea să mergi la platou, să ai vreun proiect media?

Nu mi-am creat eu un stil de viața al meu, este o viața normală și nu am ales-o eu, așa a fost să fie! Nu a fost nicio secundă alegerea mea să mă îndepărtez de televiziune. Așa a fost să fie și să nu se concretizeze nimic în acești ani. Dar nu asta am ales sau nu asta mi-am dorit. Au existat discuții, au existat propuneri, au existat contracte duse până pe ultima sută de metri, ba chiar pănă pe ultimul metru, dar nu s-au finalizat, din păcate. Eu, una, nu am renunțat nicio secundă la ideea și la dorința de-a face televiziune.

image

Ai reactivat business-ul cu locul de joacă pe care îl aveai și care a falimentat în pandemie? Sau ai altceva în plan?

Nu aveam cum să îl reactivez, pentru că locurile de joacă pentru copii au fost închise timp de doi ani, așa că am fost obligată să renunț la spațiul comercial, care era închiriat, și să vând echipamentele.

Vezi și Ce să mănânci pentru a avea sâni sănătoşi şi frumoşi. Tipul de cereale care le menţin fermitatea

Câți căței și câte pisici mai ai în curte? Tu erai mama tuturor pisicuțelor rătăcite prin cartier...

Avem cinci pisici si doi căței. O pisică în casă și patru în curte peste zi iar noaptea dorm în garaj. O avem de aproape zece ani pe Lana, golden retriever, iar de anul trecut a mai venit la noi în curte și Patrocle, cățelul unor vecini, care a decis să se mute de tot la noi. După mai multe încercări de a-l duce înapoi acasă la el, unde nu îi lipsea nimic, am decis de comun acord cu vecinii să îl lăsam să stea unde se simte el bine. Așa că a rămas la noi, lipit de Gabi. Cumva cred că pentru el a venit. Este foarte atașat de el.

Ce tabieturi aveţi tu şi soţul tău, după 14 ani împreună?

Ne place să ieșim la masă în weekend-uri și să încercăm diverse restaurante. Și să fugim de frig iarna, să ne petrecem sărbătorile și zilele de naștere la căldură.

foto: arhivă personală



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg