Cristina Ich, la un pas să fie bătută în aeroport: "Trebuia să taci. Vezi, de asta îţi iei bătaie, că nu taci"

1 cristina ich 4 1280x720 jpg jpeg

Cristina Ich a trăit momente de coşmar în timp ce se întorcea din vacanţă din Mexic. Totul s-a întâmplat în aeroport, iar vedeta a povestit totul fanilor prin intermediul câtorva clipuri pe Instagram. După ce s-a luat la hartă cu câteva persoane de sex fenimin, românce şi ele, Cristina a trăit şi o uşoară dezamăgire din partea iubitului său, Alex Piţurcă.

Cristina Ich dovedeşte că este o fire impulsivă, iar asta îi poate cauza adesea probleme. Aflată în aeroport, aceasta s-a luat la ceartă şi s-a insultat cu câteva românce. 

Citeşte şi: Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet: "Oamenii de la şatră sunt peste voi de un milion de ori"

stanga
dreapta
2 cristina ich jpg jpeg
3 cristina ich 2 1280x720 jpg jpeg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
5 cristina ich jpg jpeg
2 976254 cristina ich 8 jpg jpeg

“Zi mai proastă ca asta nu cred că am avut de foarte multă vreme. Mi-am pierdut bagajul, a rămas la Cancun. După ce am pierdut bagajul, m-am certat cu unii la aeroport, era să-mi iau bătaie. Nu mergea chestia aia de trebuie să îţi citească paşaportul electronic şi unele din spate nu şi-au dat seama că sunt româncă: «Ia uite cât e de proastă asta». Ştiţi că sunt impulsivă şi nu pot să mă abţin şi am spus: «Proastă eşti tu». Au venit cu unu de trei metri să mă bată, un rus”, a spus Cristina Ich pe Instastory.

Iar ca tacâmul să fie complet, Alex Piţurcă a fost departe de a-i lua apărarea, astfel că vedeta s-a enervat şi a renunţat la a-l mai însoţi în următoarea destinaţie de vacanţă, în Austria. Astfel, Piţurcă Jr a plecat singur la ski, în timp ce Cristina Ich a rămas singură în aeroportul din Mexic.

Citeşte şi: Adevărul despre moartea Cristinei Ţopescu. Medicul Monica Pop, dezvăluiri neaşteptate: ”A făcut stop cardiac!”

"Nu vreţi să ştiţi prin câte am trecut astăzi. Am nişte nervi. Nu vă puteţi imagina câţi nervi am. Ştiţi că mă supăram de ăştia de pe internet că mă fac aşa şi mă fac aşa. Frate, ce pretenţii să ai de la străini, când ăla care îţi e aproape e mai rău decât unul străin. Bineînteles că nu mi-a mai trebuit Austria, nu mi-a mai trebuit absolut nimic. Alex a plecat la munte şi eu am rămas singură în aeroport. Asta era ideea. Mă rog, dar nu era problemă că... dar nu voiam să-mi dea una în faţă. Până chemam poliţia... îmi era frică, dacă îmi dă una, mă lasă lată clar. La final mi-am auzit ceva de genul: «Tu eşti vinovată, dragă! Trebuia să taci. Vezi, de asta îţi iei bătaie, că nu taci». Eu aşa sunt, eu prefer să-mi iau bătaie. Nu, nu prefer, dar vă daţi seama că nu mi-am imaginat că sunt doi de trei metri după ele. Erau două românce şi doi ruşi. Chiar nu mi-am imaginat că poate să vină la tine şi să... Aia cu care m-am certat, eram cu două capete mai înaltă decât ea şi nu era problemă. Dar când i-am văzut pe ăia, am zis: «Acum rămân fără nas». Mi-a fost puţin frică, trebuie să recunosc, că nu sunt aşa smardoaică. Sincer, să ajungi să te baţi cu femei prin aeroport, chiar nu e ok. Bine, dar nu putea să se întâmple asta decât la români. Aşa mai plâng eu, să mă descarc, dar îmi revin repede. Eu sunt foarte puternică, poate să mi se întâmple orice, am trecut prin prea multe chestii ca să mă dărâme ceva de genul ăsta”, a mai devăluit aceasta.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg