Cristina Ich răspunde cu ironie întrebărilor răutăcioase: "Alex, unele au impresia că mi-am injectat în fund. Spune-le tu"

4 cristina ich alaptat in public jpg jpeg

Cristina Ich şi-a lăsat fanii muţi de uimire atunci când le-a spus că este însărcinată şi mai are puţin şi va deveni mamă. Ulterior, una dintre cele mai frumoase femei din România a născut şi, deşi a avut ceva probleme medicale, totul s-a terminat cu bine. Cristina i-a dăruit lui Alex Piţurcă un băieţel frumos, pe care, însă, nu l-a arătat admiratorilor.

Cristina Ich ţine legătura cu fanii săi prin intermediul reţelelor de socializare, acolo unde postează tot felul de fotografii şi clipuri. Aflată în vacanţă, Cristina a postat o poză în care apare în costum de baie, lucru care a stârnit un val de comentarii. 

Deranjată de faptul că mai multe fane i-au spus că şi-ar fi operat fundul, Cristina a reacţionat în mod ironic într-un filmuleţ postat pe Instagram.

„Alex, unele au impresia că mi-am injectat în fund. Păi, şi nu e aşa? Cum aţi gândit-o pe asta? Adică nu-ţi faci nimic la faţă, buze nas, dar îţi pui în fund? Cum aţi gândit-o? Că sunt foarte curioasă. De ce măi, fetelor sunteţi unele atât de rele? De ce măi, fetelor?” a spus Cristina Ich, în cadrul unui filmuleţ pe instagram.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, adevărul despre starea lui de sănătate

Cristina Ich a avut mari probleme de sănătate la naştere

„O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă” în adevăratul sens al cuvântului”, a fost mesajul transmis de Cristina Ich, imediat după naştere.

Citeşte şi: Alina Puşcaş, implicată într-un accident rutier la mai puţin o lună de când a născut

Ulterior, vedeta a povestit că a trecut prin momente grele şi atunci când a aflat că este însărcinată.

„Am avut multe momente de îndoială. Primele trei luni au fost groaznice, schimbările hormonale îşi spun cuvântul, treceam de la extaz la agonie. Aveam impresia că nu ştiu ce responsabilităţi trebuie să aibă o mamă. Ce o să fac eu cu un copil? Am anunţat-o de-abia după două luni pe mama, aveam impresia că trebuie să vorbesc mai întâi cu mine însămi. Am fost foarte panicată, m-au răscolit o multitudine de gânduri, chiar a fost o perioadă foarte dificilă, în primele trei luni…", a povestit vedeta, imediat ce a dat vestea că va deveni mamă.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg