Cum a ajuns Andreea Bălan jurată la ”Te cunosc de undeva!”: ”Am participat la un casting”

2 img 2 jpg jpeg

Andreea Bălan este cunoscută de ani de zile, însă celebritatea ei nu a fost suficientă pentru a semna cu Antena 1, pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva!”. Mai exact, ea mărturisit abia acum, după şapte ani, că a fost cooptată în echipă după ce a fost la un casting.

În 2012, înainte de a intra pe post formatul "Te cunosc de undeva", producătorii au făcut un casting riguros pentru a desemna juraţii de la show-ul transformărilor, iar printre vedetele care s-au prezentat la probe a fost şi Andreea Bălan.

Aceasta a trecut cu brio de castingul de la „Te cunosc de undeva”, cântăreaţa primind OK-ul după o singură probă, în care a convins oamenii din echipa Antenei 1 că e potrivită pentru un astfel de job.

Citeşte şi: Nimeni n-a ştiut până acum! Andreea Bălan, la nuntă: „Am trecut prin cel mai greu moment al vieţii mele. Toată slujba am plâns” „Acum şapte ani, ca să fiu pe acest scaun de jurat, am fost la casting, unde a trebuit să dau o probă. Mă bucur că în acea zi am fost inspirată şi jovială şi am fost plăcută de producători. Aşa am fost aleasă să stau pe acest scaun. De la început am ştiut că voi fi juratul coregrafiei, pentru că performanţele mele în dans au fost bune de-a lungul timpului, obţinând medalia de argint pentru ţara noastră la Campionatul internaţional de dans din Mexic, dar şi datorită faptului că show-urile mele sunt recunoscute ca fiind foarte spectaculoase şi pline de coregrafie. De la început am stat exact aşa cum stăm şi acum. În stânga era Ozana, în dreapta, Andrei Aradits, iar acum, Cristi Iacob. Nimic nu s-a schimbat în acest sens, ceea ce este foarte bine, pentru că oamenii s-au obişnuit aşa cu noi”, a declarat Andreea Bălan, potrivit Libertatea.

7 juriu te cunosc de undeva jpg jpeg

Citeşte şi: Andreea Bălan, mărturisiri sfâşietoare! De ce a plâns bunica ei pe tot parcursul cununiei religioase:”Mi-a spus că...”

Ulterior, Andreea Bălan s-a împrietenit şi mai tare cu Aurelian Temişan, care face parte din juriul acestei emisiuni, acum devenindu-i naş, întrucât artistul şi soţia lui, Monica Davidescu, au cununat-o pe artistă şi au botezat-o pe Clara Maria, fiica lor cea mică. Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg