Cum agăța tocilarul Bill Gates fetele în liceu

Co-fondatorul Microsoft și-a petrecut decenii din viață încercând să ne vândă imaginea de miliardar de treabă, preocupat de filantrofie. Și, în ciuda divorțului de Melinda, n-au existat scandaluri prea mari legate de numele lui.

image

Cu ceva timp înainte de-a deveni acest om de afaceri plin de succes și bani, Bill era un tânăr timid din Școala Lakeside din Seattle. Acolo a descoperit, la 13 ani, pasiunea pentru programare, care l-a transformat dintr-un adolescent tocilar într-un multi-miliardar apreciat.

În ciuda succesului său, Gates n-a avut niciodată prea mare succes la reprezentantele sexului frumos. Era scund, tachinat de colegi și-și petrecea cea mai mare parte din timp pe calculator. Cu toate că nu poseda vreun farmec anume sau un aspect care să dea gata fetele, acesta avea o minte sclipitoare, care-l scotea din toate situațiile delicate și cu ajutorul căreia obținea ceea ce își dorea.

Acum, când averea lui s-a ridicat la 130 de miliarde de dolari, Bill Gates poate avea tot ce-și dorește pe lumea aceasta, însă, în liceu, nu se bucura de aceleași privilegii, având în vedere că nu era decât un tocilar incapabil să vorbească cu fetele.

Citește și Fără telefon mobil înainte de 14 ani şi fără tabletă la masă! Steve Jobs şi Bill Gates şi-au crescut copiii fără tehnologie

La Lakeside, și-a desăvârșit expertiza tehnologică și, drept urmare, conducerea școlii l-a desemnat pe Bill să digitalizeze programul întregii instituții de învățământ. Inventiv, Gates s-a gândit la un mod de-a întâlni fete cu ajutorul calculatorului școlii la care avea acces. „Am beneficiat de faptul că fetele stăteau, în sfârșit, lângă mine la clasă”, a dezvăluit acesta.

Reușise să bifeze primul pas în mult dorita apropiere de fete, adică programa clasele astfel încât el să participe la orele unde erau cele mai multe fete. Însă, Bill continua să aibă o piedică în agățarea colegelor sale. Nu putea să vorbească cu ele. „Nu eram în stare să scot două cuvinte în prezența lor, dar măcar le aveam aproape, lângă mine. Nu puteam purta o conversație cu ele și nici nu știam ce să fac – să le invit în oraș sau nu”, a continuat omul de afaceri.

Vezi și Melinda l-a refuzat iniţial pe Bill Gates. „N-a fost spontan!” Cum a convins-o miliardarul să devină doamna Gates?

Important e că a reușit să-și înfrângă, într-un final, emoțiile și să se însoare, în 1994, cu Melinda French, de care s-a despărțit, totuși, în 2021.

Foto - Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg