Cum agăța tocilarul Bill Gates fetele în liceu

Co-fondatorul Microsoft și-a petrecut decenii din viață încercând să ne vândă imaginea de miliardar de treabă, preocupat de filantrofie. Și, în ciuda divorțului de Melinda, n-au existat scandaluri prea mari legate de numele lui.

image

Cu ceva timp înainte de-a deveni acest om de afaceri plin de succes și bani, Bill era un tânăr timid din Școala Lakeside din Seattle. Acolo a descoperit, la 13 ani, pasiunea pentru programare, care l-a transformat dintr-un adolescent tocilar într-un multi-miliardar apreciat.

În ciuda succesului său, Gates n-a avut niciodată prea mare succes la reprezentantele sexului frumos. Era scund, tachinat de colegi și-și petrecea cea mai mare parte din timp pe calculator. Cu toate că nu poseda vreun farmec anume sau un aspect care să dea gata fetele, acesta avea o minte sclipitoare, care-l scotea din toate situațiile delicate și cu ajutorul căreia obținea ceea ce își dorea.

Acum, când averea lui s-a ridicat la 130 de miliarde de dolari, Bill Gates poate avea tot ce-și dorește pe lumea aceasta, însă, în liceu, nu se bucura de aceleași privilegii, având în vedere că nu era decât un tocilar incapabil să vorbească cu fetele.

Citește și Fără telefon mobil înainte de 14 ani şi fără tabletă la masă! Steve Jobs şi Bill Gates şi-au crescut copiii fără tehnologie

La Lakeside, și-a desăvârșit expertiza tehnologică și, drept urmare, conducerea școlii l-a desemnat pe Bill să digitalizeze programul întregii instituții de învățământ. Inventiv, Gates s-a gândit la un mod de-a întâlni fete cu ajutorul calculatorului școlii la care avea acces. „Am beneficiat de faptul că fetele stăteau, în sfârșit, lângă mine la clasă”, a dezvăluit acesta.

Reușise să bifeze primul pas în mult dorita apropiere de fete, adică programa clasele astfel încât el să participe la orele unde erau cele mai multe fete. Însă, Bill continua să aibă o piedică în agățarea colegelor sale. Nu putea să vorbească cu ele. „Nu eram în stare să scot două cuvinte în prezența lor, dar măcar le aveam aproape, lângă mine. Nu puteam purta o conversație cu ele și nici nu știam ce să fac – să le invit în oraș sau nu”, a continuat omul de afaceri.

Vezi și Melinda l-a refuzat iniţial pe Bill Gates. „N-a fost spontan!” Cum a convins-o miliardarul să devină doamna Gates?

Important e că a reușit să-și înfrângă, într-un final, emoțiile și să se însoare, în 1994, cu Melinda French, de care s-a despărțit, totuși, în 2021.

Foto - ShutterstockRecente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg