Nicole Kidman şi-a pus fanii pe jar cu noul look întinerit

O mulţime de vedete hollywoodiene apelează la proceduri estetice diverse ca liftingul facial pentru a încerca să-și mențină un aspect de invidiat. Fotografiile recente postate de Nicole Kidman i-a făcut pe fani să spună că aspectul ei întinerit s-ar datora unor operaţii estetice.

Nicole Kidman profimedia 0673721330 jpg

Actrița Nicole Kidman, câștigătoare a Oscarului, nu are riduri chiar dacă a ajuns la vârsta de 54 de ani. Ea a afirmat că acest lucru se datorează stilului de viaţă sănătos, nicidecum vreunei intervenţii estetice. Într-un interviu oferit publicaţiei “Marie Claire” aceasta a mărturisit: “Ca să fiu sinceră, sunt complet naturală”. A spus că ar fi încercat nişte injecţii cu Botox în trecut, dar a decis să se oprească. „În sfârșit, îmi pot mișca din nou fața”, a declarat atunci când a decis să renunţe la tratamentele cu Botox.

A avut mereu grijă la aspectul tenului ei

Vedeta a fost atentă la tenul ei deschis la culoare, pentru care a fost mereu apreciat. Avea grijă să aplice protecție solară și nu a fumat pentru ca pielea să fie în perfectă stare.

Dacă, până de curând, admiratorii ei au crezut că este posibil să ai o piele atât de frumoasă doar prin păstrarea unui stil de viaţă riguros, sănătos, acum fanii își exprimă neîncrederea după fotografiile postate de ea recent.

Citeşte şi: Nicole Kidman era maseuză, Beyoncé făcea curăţenie. Primele joburi ale starurilor de azi

Unii pun la îndoială aspectul lui Nicole Kidman

Nicole Kidman a împărtășit cu fanii de pe Instagram o serie de fotografii în care apare alături de regizorul Lulu Wang, cu care lucrează la o serie „Expats”. Cei mai mulţi au fost încântați de modul în care arată, încântați de proiectul ei şi au lăudat-o pentru talentul actoricesc.

Unii dintre fanii actriţei nu s-au putut abține să nu sublinieze faptul că are un aspect vizibil schimbat: „Nicole ce ai făcut cu fața ta? Începi să arăţi ca un monstru! E trist pentru că ai fost frumoasă”, a comentat o persoană care a fost impresionată de imunitatea aparentă a actriței la îmbătrânire. „Aceasta nu ești tu, Nicole”, a spus altcineva, ironic, în timp ce un alt fan a remarcat cu tristețe: „Te-ai muncit prea mult, Nicole!”.

Citeşte şi: Arătau mai bine cu părul natural? Starurile erau de nerecunoscut la primele lor apariţii

Pe de altă parte, Nicole Kidman nu a vorbit despre faptul că ar fi fost supusă vreunei proceduri estetice. Doar într-un interviu pentru “Marie Claire”, ea a susținut că nu a apelat la nicio intervenție chirurgicală pentru a arăta mai tânără. Indiferent de ceea ce știe chirurgul ei plastician, dacă are vreunul, actriţa pare a se simţi foarte bine în propria piele în această nouă postare.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg