Cum arată viața Melindei Gates după divorțul „incredibil de dureros” de miliardarul Bill Gates

Fosta soție a miliardarului Bill Gates, Melinda French Gates, a vorbit despre noua sa viață de după divorț. Cu ce se ocupă ea acum și ce a ajutat-o să treacă peste separarea „dureroasă‟?

image

Bill Gates (66 de ani) și Melinda French Gates (58 de ani) au divorțat oficial la începutul lunii august, după ce în presa internațională au circulat mai multe zvonuri cu privire la „aventurile‟ miliardarului. Acum, după separare, Melinda a vorbit despre acest eveniment din viața ei, pe care îl anunțase cu un an și jumătate în urmă. 

Citește și: Bărbatul care a contribuit la separarea Melindei de Bill Gates „era un om dezgustător”

Ce a ajutat-o pe Melinda Gates să treacă peste divorț?

Melinda Gates a vorbit despre divorțul „incredibil de dureros‟, după cum l-a descris. Ea a explicat că „pur și simplu nu a mai putut rămâne în acea căsnicie‟, iar în sufletul său a fost o luptă continuă, deoarece a continuat să lucreze cu fostul ei soț, chiar dacă erau în mijlocul separării. 

Într-un interviu recent, ea a punctat că pandemia i-a oferit intimitatea de care a avut nevoie pentru a se decide cu privire la viitorul relației sale cu Bill: „Lucrul ciudat despre COVID este că mi-a oferit intimitate să fac ceea ce trebuie să fac. A fost incredibil de dureros, în nenumărate moduri, dar am avut intimitatea să trec peste asta‟, a punctat ea, pentru revista „Fortune‟. 

Munca i-a fost un aliat puternic 

Activitatea pe care a depus-o la fundația sa i-a fost un aliat puternic, care a ajutat-o să treacă peste momentele dificile: „Am continuat să lucrez să fiu cea mai bună în fiecare zi. Așa că, deși puteam să plâng la ora 9 dimineața și apoi să fiu la o videoconferință la ora 10 dimineața, în fața celuilalt, eu eram cea mai bună‟, a spus Melinda. 

Ea a adăugat că, în această perioadă, preocuparea ei principală este să își protejeze copiii și este recunoscătoare că Bill a ajuns „de cealaltă parte‟.

Vezi și: Melinda l-a refuzat inițial pe Bill Gates: „N-a fost spontan!” Cum a convins-o miliardarul să devină doamna Gates? 

Melinda și Bill s-au căsătorit în anul 1994 și au fost împreună timp de 27 de ani, înainte de a anunța că se despart în luna mai a anului 2021. Au împreună trei copii, pe Jennifer, 25 de ani, pe Rory, 23 de ani și pe Pheobe, 19 ani. Ei au fondat, de asemenea, Fundația „Bill&Melinda Gates‟, unde Melinda își desfășoară o mare parte din activitate.

În luna martie, ea spunea pentru „CBS Mornings‟: „Cu siguranță, cred în iertare. Am dat fiecare bucată din mine acestei căsnicii. M-am angajat din ziua în care ne-am logodit, până în ziua în care am ieșit din ea‟. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg