Ben Stiller a fost diagnosticat cu cancer, iar acum se declară vindecat. Ce sfat şi cine i-a salvat viaţa?

1 ben stiller jpg jpeg

Aparent, vedetele duc o viaţă perfectă, însă milioanele lor din cont nu pot cumpăra de fiecare dată fericirea. Este cazul şi acestor celebrităţi, care au trecut printr-o luptă nemiloasă - lupta cu cancerul.

Vedetele de la Hollywood sunt faimoase şi au milioane de dolari în conturile bancare, însă atunci când luminile reflectoarelor se sting, la fel ca oamenii obişnuiţi, ele au probleme în relaţiile lor de cuplu, în familie şi chiar cu starea de sănătate. Un lucru nemilos este lupta cu cancerul, cel mai recent exemplu fiind actorul Willie Garson care s-a stins din cauza cancerului pancreatic. Cu toate acestea, este important să ne amintim că nu toate poveştile despre cancer au un final nefericit. Iată care sunt poveştile inspiraţionale ale celebrităţilor care au învins cancerul! Printre ele: Ben Stiller şi Sharon Osbourne

Ben Stiller, vindecat de sfatul unui medic

Actorul Ben Stiller a fost diagnosticat în anul 2014 cu cancer de prostată, însă, din fericire acesta s-a vindecat. Actorul consideră că testul antigenului specific prostatic (PSA) i-a salvat viaţa. Stiller avea 46 de ani când medicul său i-a recomandat să facă un test de acest gen, iar actorul consideră că sfatul lui este cel mai bun pe care l-a primit vreodată. După ce a primit diagnosticul, la trei luni, el a suferit o intervenţie chirurgicală pentru a elimina tumora. De atunci, Ben Stiller se declară vindecat.

Citeşte şi: Atenţie la excesul de suplimente! Supradozarea anumitor vitamine favorizează apariţia cancerului 

Ewan McGregor îi sfătuieşte pe toţi să meargă la control

În anul 2008, în timp ce promova filmul „Deception‟, actorul scoţian Ewan McGregor a fost încurajat de medicul său să îşi facă un control la un specialist, deoarece avea câteva aluniţe suspecte pe faţă. Se pare că ele arătau că actorul urma să fie diagnosticat cu cancer de piele. Starul din „Trainspotting‟ şi „Star Wars‟ s-a făcut bine de atunci, însă îi sfătuieşte pe oameni să îşi examineze aluniţele regulat, în special persoanele care au pielea deschisă la culoare:

„Trebuie să fii atent, mai ales dacă eşti palid şi stai mult timp afară, în soare. Am fost la un specialist care m-a sfătuit să îmi îndepărtez aluniţele şi bine am făcut‟, a spus acesta pentru BBC.

Kylie Minogue, operată de urgenţă

Artista Kylie Minogue (53 de ani) avea 36 de ani când a fost diagnosticată cu cancer de sân, pe 17 mai 2005. Patru zile mai târziu, ea a fost operată de urgenţă şi, la scurt timp, a început chimioterapia, experienţă pe care a comparat-o mai târziu cu: „experimentarea unei bombe nucleare‟. La un eveniment, ea i-a sfătuit pe cei diagnosticaţi că este bine şi să plângă, atunci când simt că nu mai pot: „Nu trebuie să fii pozitiv tot timpul. Dacă eşti dezamăgit, permite-ţi să fii astfel. Este o luptă grea, dar în final reuşeşti‟, a spus cântăreaţa.

Jeff Bridges a luptat câţiva ani cu această boală

Legendarul actor Jeff Bridges a luptat câţiva ani de zile pentru sănătatea lui. Starul din „True Grit‟, în vârstă de 71 de ani, a anunţat pe site-ul său că după luni de tratament, cancerul său s-a micşorat considerabil. Actorul a fost testat pozitiv la începutul anului şi cu COVID-19, iar potrivit Bridges, el a descris această experienţă astfel: „Dansul meu cu COVID-19 îmi arată că problema mea cu cancerul este o bucată de tort‟.

Citeşte şi: Shannen Doherty vrea să arate că se poate trăi cu cancer. Cum se descurcă după ce boala a recidivat? 

Sharon Osbourne: „Controlul este important‟

Cancerul colorectal este o afecţiune în care celulele maligne (canceroase) se formează în colon sau rect. Sharon Osbourne a scăpat de această afecţiune la începutul anilor 2000. Apoi, în 2012, a decis să facă un control de urgenţă când a aflat că are risc de cancer la sân: „Nu am fost diagnosticată, dar aveam gena şi unul dintre sânii mei erau într-o stare foarte proastă din cauza implantului. Controlul este important‟, a spus ea într-un interviu pentru People.

Sursă foto: Shutterstock



Recente

Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg