Cum înlături eficient ridurile

1 82101 original jpg jpeg

Semnele de îmbătrânire pe faţa ta pot fi cu adevărat îngrijorătoare. Petele şi ridurile profunde îţi pot distruge frumuseţea naturală, de aceea este important să ştii cum le poţi atenua. O variantă sănătoasă este uleiul de cocos, care conţine o mulţime de vitamine şi nutrimente esenţiale pielii. Află cum îl incluzi în ritualul tău zilnic de îngrijire!

Un aliat al frumuseţii

Cunoscut pentru rolul său de a stimula producţia de colagen şi de a spori regenerarea celulară, uleiul de cocos poate face ridurile să pară că nici nu au existat. Mai întâi, curăţă şi demachiază bine faţa. Foloseşte ulei de cocos extravirgin, pe care să îl aplici pe ten (câteva picături) şi să masezi cu mişcări circulare. Îl poţi lăsa să acţioneze peste noapte, dacă ai întins şi pe zona gâtului. Repetă procedeul seară de seară, mai multe luni la rând, iar pielea ta îşi va recăpăta strălucirea şi elasticitatea.

Mască cu ulei de cocos şi oţet

Împotriva ridurilor, încearcă un remediu natural pe bază de ulei de cocos şi oţet de mere. Ai nevoie de 1 linguriţă de oţet, câteva picături de ulei de cocos şi 1 linguriţă de apă. Combină apa cu oţetul, aplică pe faţă folosind o dischetă din bumbac şi lasă să se usuce. Apoi, masează-ţi faţa uşor cu ulei de cocos şi lasă să acţioneze peste noapte. Repetă procedeul în fiecare seară, câtea săptămâni.

Mască cu ulei de cocos şi miere

Acest remediu este eficient împotriva ridurilor şi are rolul de a catifela pielea. Ai nevoie de jumătate de linguriţă de miere şi 1 lingură de ulei de cocos. Amestecă ingredientele şi aplică mixtura pe faţa curată, cu precădere pe riduri. Lasă să acţioneze o oră şi clăteşte apoi cu apă. Repetă procedeul zilnic, pentru rezultate vizibile.

Mască cu ulei de cocos şi lămâie

Pentru acest remediu, ai nevoie de 1 lingură de ulei de cocos, câteva picături de zeamă de lămâie şi 1 linguriţă de lapte. Mai întâi, adaugă zeama de lămâie în lapte şi amestecă, iar apoi adaugă şi uleiul de cocos. Aplică mixtura pe ten şi masează uşor, insistând pe zonele cu riduri. Lasă să acţioneze 30 de minute, iar apoi clăteşte cu apă din abundenţă. Repetă procedeul de 2-3 ori pe săptămână, o lună. Ingredientele conţin vitamine care stimulează producţia de colagen şi refac elasticitatea pielii.

Sursă foto: www.eatloco.org



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg