Cum își răsfață un multimiliardar logodnica

Al treilea cel mai bogat om din lume și-a găsit aleasa inimii sale și, de fericire, o răsfață fără să pună vreo limită cardului său de credit.

image

Jeff Bezos și Lauren Sanchez sunt fericiți împreună și parcă vor ca întreaga planetă să știe asta. Cei doi amorezi par că se potrivesc de minune la felul în care vor să-și petreacă timpul și la... cheltuieli. Niciunul dintre ei nu se uită la bani când vine vorba despre confortul lor.

Lauren Sanchez este un jurnalist cunoscut în Statele Unite, care a devenit subiectul principal al tabloidelor din momentul în care și-a început relația cu unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă. Câștigătoarea unui premiu Emmy, Lauren și-a construit singură propriul imperiu, trecând de la prezentarea știrilor la propriile afaceri în showbiz. Iar acum este a 10-a cea mai bogată femeie din America Latină, având o avere de 35 de milioane de dolari.

Cei doi logodnici și-au început idila când încă mai erau căsătoriți cu altcineva. În ianuarie 2019, fondatorul Amazon și-a anunțat despărțirea de MacKenzie Scott chiar în momentul în care a apărut în presă știrea relației celor doi infideli. La cât de fericiți par împreună, nici nu mai contează că își începuseră idila cu luni bune înainte de-a se despărți vreunul dintre ei de partenerul lor de viață.

Cei doi logodnici par făcuți unul pentru altul! Se înțeleg perfect din multe puncte de vedere, iar Lauren cu siguranță e încântată de generozitatea pe care i-o arată constant deținătorul unei averi de 152,4 miliarde de dolari.

Amorezii se răsfață reciproc în vacanțe exotice, iar Jeff îi dovedește partenerei sale sentimentele cu bijuterii de preț și chiar proprietăți pe care le cumpără în numele ei.

Bezos i-a oferit fostului model Giorgio Armani, Dior, Armani Jeans și Guess un inel de logodnă de 2,5 milioane de dolari, după care cadourile de lux n-au întârziat să apară. Cei doi logodnici și-au început vara la bodul yachtului de 500 de milioane de dolari, considerat cel mai mare din lume și care conține, pe lângă piscina spectaculoasă și heliportul indispensabil, și o sculptură de-ale lui Sanchez.

image

La brațul lui Bezos, bruneta a întâlnit tot felul de lideri mondiali, capete încoronate și celebrități, precum Regele Charles, Borris Johnson și Kim Kardashian. Așadar expunerea pe care i-o oferă viitorul ei soț este și ea o investiție majoră în afacerile pe care le plănuiește femeia de afaceri.

În ceea ce privește garderoba viitoarei soții a celui de-al treilea cel mai bogat om din lume, ea conține o geantă Birkin de 105.000 de dolari, o poșetă Hermes de 56.000 de dolari, ochelari de soare de mii de dolari fiecare pereche și bijuterii ce se ridică la câteva sute de mii de dolari câte o singură piesă.

Ca să se bucure mai mult de tot ceea ce posedă, celebra pereche și-a achiziționat propriul cuibușor de nebunii. Astfel, Bezos a cumpărat o proprietate de 9,4 hectare în Beverly, care a costat nu mai puțin de 165 de milioane de dolari. Un fleac pentru cineva care are peste o sută de miliarde de dolari la dispoziție, nu?

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg