Cum îţi protejezi părul în sezonul cald

1 74361 original jpg jpeg

Razele ultraviolete nu numai că pot deteriora pielea, ci şi scalpul şi firele de păr. De aceea, am pregătit pentru tine o listă cu câteva soluţii eficiente prin care te poţi proteja de razele soarelui.

Acoperă-ţi părul cu o eşarfă

Vei petrece multe ore în aer liber? Înainte de a ieşi din casă,acoperă-ţi capul cu o eşarfă. În felul acesta,protejezi foliculii de păr şi scalpul de razele ultraviolete. În locul eşarfei,poţi folosi şi o pălărie.

Foloseşte balsam de păr

Aplicând produse cosmetice atent alese,precum balsamul de păr,şuviţeleîşi vor păstra uleiurile naturale când vor fi expuse în bătaia soarelui. În felul acesta,ele nu se vor rupe,iar vârfurile nu se vor deteriora.

Citeşte şi:Ce trebuie să ştii despre balsamul de păr

Optează pentru produse de păr cu protecţie solară

Găseşti pe rafturile magazinelor numeroase articole de îngrijire a părului care protejează şuviţele de razelor ultraviolete. Foloseşte-le şi tu,mai ales în zilele însorite,pentru a te asigura că părul nu va avea de suferit.

Aplică maioneză

Da,ai auzit bine. Expunerea părului la soare poate usca şuviţele. De aceea,trebuie să-l îngrijeşti cu produse care să împiedice soarele arzător să-ţi deterioreze părul. Acest truc poate face diferenţa dintre un păr sănătos,strălucitor şi unul care se rupe cu uşurinţă şi care are vârfuri despicate. Tot ce trebuie să faci este să aplici puţină maioneză pe toată lungimea părului,iar după 15 minute să te şamponezi. Nu uita ca la final să te clăteşti cu apă din abundenţă.

Citeşte şi:Învaţă cum să faci balsam de păr acasă:3 reţete simple

Utilizează şampon uscat

Şamponarea excesivă,mai ales în timpul verii,este o greşeală pe care o facem majoritatea dintre noi. De ce este o greşeală? Pentru că prin şamponare sunt îndepărtate uleiurile naturale ale şuviţelor. În felul acesta,ele riscă să se rupă. În loc să-ţi speli părul zilnic,foloseşte şamponuscat atunci când părul se îngraşă.

Aplică măşti de păr

Aplicarea regulată a măştilor de păr poate face mult bine părului,în special în timpul sezonului cald. Măştile ajută ca şuviţele şi scalpul să rămână hidratate şi,de asemenea,prin aplicarea lor se formează un strat protector care împiedică acţiunea nocivă a razelor ultraviolete. Încearcă  măştile de păr din ingrediente naturale,pe care le poţi face acasă,având grijă ca din compoziţia lor să nu lipsească ouăle şi oţetul de cidru de mere.

Credit foto:www.wigsandhairsolutions.comRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg