Cum porţi rujul roşu

1 80326 original jpg jpeg

Considerată culoarea seducţiei şi a pasiunii, roşul a fermecat dintotdeauna. Aplicată pe buze, nuanţa le scoate instantaneu în evidenţă, accentuând trăsăturile.

Operaţiuni pregătitoare

Un ruj într-o culoare intensă va evidenţia şi cele mai mici defecte ale buzelor. Prin urmare, exfoliază pielea din această zonă, pentru catifelare sporită şi aderenţă. Încearcă un scrub simplu, pe care îl prepari dintr-o linguriţă de miere şi o jumătate de linguriţă de zahăr brun. Masează delicat cu acest amestec, apoi clăteşte cu apă călduţă.

Produsul potrivit cu tipul de ten

Roşul în culoarea cireşelor, intens, cu reflexe maronii sau albăstrui, roşul vişiniu şi maro-roşiatic se potriveşte cel mai bine femeilor cu pielea deschisă. Poţi încerca şi nuanţele care bat spre mov, dacă eşti mai îndrăzneaţă, care vor contrasta frumos cu tenul. Dacă pielea ta are un ton mediu sau măsliniu, nuanţele calde, ce bat spre oranj sunt perfecte pentru tine. Alege şi roşul ruginiu sau rubiniu pentru ocaziile speciale. Femeilor cu tenul închis li se potrivesc nuanţele foarte calde de roşu, ce bat spre roz. Încearcă şi roşul zmeură sau maro.

Tehnici de aplicare

Dacă ai ceva îndemânare, poţi aplica produsul direct din tub. Pentru mai multă precizie însă, te poţi folosi de o pensulă specială, cu ajutorul căreia aplici culoarea treptat. Dacă vrei să obţii un efect de buze mai mari, creionează-le înainte cu un creion de contur în aceeaşi nuanţă ca rujul, care le va face să pară mai pline. Aplică culoarea în dublu strat, dacă îţi doreşti să reziste mai mult. Dacă te-ai murdărit din greşeală şi ai depăşit marginea buzei, şterge excesul cu un beţişor din bumbac, apoi acoperă urmele cu puţin fond de ten sau anticearcăn.

Opţiuni, în funcţie de machiaj

Dacă alegi să îl porţi ziua, încearcă să optezi penru o nuanţă de ruj roşu mai temperată şi ai grijă ca fardurile de pleoape să fie cât mai neutre. Conturează ochii doar cu puţin rimel, pentru un aspect natural. Seara, poţi colora buzele într-o nuanţă intensă, în funcţie de preferinţe. Ai grijă însă ca machiajul ochilor să nu fie prea exagerat, cu prea mult negru sau nuanţe ţipătoare.

Trucuri CPF

Dacă ai tenul mai închis la culoare, poţi alege o nuanţă de ruj roşu sidefat.

Când te dai cu ruj roşu păstrează restul machiajului simplu şi colorează unghiile într-o culoare naturală, pentru a evita o apariţie prea stridentă.

Buzele subţiri vor arăta mai pline cu un ruj roşu cu pigment roz, care oferă mai mult volum.

Dacă ai pistrui, evită roşul-oranj, care îi va accentua şi mai mult.

Culorile mate de roşu sunt mai potrivite buzelor mari, în timp ce rujul lichid este potrivit buzelor subţiri.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg