Nici vorbă de Angelina! Cu cine a filmat Brad Pitt scena sa de sex preferată

La aproape 60 de ani, Brad Pitt a făcut o retrospectivă a carierei sale când și-a amintit cine a fost actrița alături de care a filmat cea mai interesantă scenă de sex. Și nu, nu s-a întâmplat cu fosta soție, celebra Angelina Jolie! 

image

Cariera lui Brad Pitt a început în 1987, cu roluri în filme, precum: „No Way Out‟ sau „Less Than Zero‟. Pe parcursul anilor, el s-a remarcat în pelicule de mare succes, așa cum sunt filmele: „Fight Club‟, „Interview with the Vampire‟ sau „Spy Game‟.

În cel mai recent interviu acordat revistei „W‟, actorul a făcut o retrospectivă a carierei sale când și-a amintit care a fost scena sa preferată… de sex, din toate peliculele în care a apărut. 

Chimia dintre Brad Pitt și Angelina Jolie nu a fost suficientă

Pentru că Brad Pitt a jucat alături de fosta lui soție, celebra Angelina Jolie, în filme ca „By the Sea‟ sau „Mr. & Mrs. Smith‟, putem presupune că alături de ea a filmat cea mai interesantă scenă de sex. Însă chimia dintre ei nu a fost suficientă pentru ca Pitt să pună pe primul loc secvențele lor de amor. Actorul a mărturisit, de curând, că își aduce aminte de o altă actriță cunoscută. 

Cine este actrița de care și-a amintit Brad Pitt

Brad Pitt a spus că scena lui de sex preferată a filmat-o în serialul „Dallas‟, alături de actrița Shalane McCall, ajunsă acum la vârsta de 50 de ani.

În mod controversat, el avea pe atunci doar 23 de ani, iar Shalane doar 15 ani. Deși a jucat doar în patru episoade, actorul încă are amintiri puternice din acest serial, deoarece a fost pentru prima oară când s-a dezbrăcat în fața camerelor, informează „Metro‟. 

Brad Pitt: „Doar mă rostogoleam și mă zbăteam‟

Brad Pitt a vorbit pentru revista „W‟ despre acel moment notabil de pasiune care a avut loc în urmă cu 40 de ani: „S-a întâmplat în Dallas. A trebuit să mă rostogolesc într-un hambar. Nu eram deloc în linie. Doar mă rostogoleam și mă zbăteam‟. 

Citește și: FOTO Ce face Victoria Principal, din „Dallas”, la pensie? „Îmi aduce mare bucurie!”

Actorul îl juca pe Randy, iar Shalane pe Charlie Wade, ambii doi tineri îndrăgostiți ce trăiau o poveste de dragoste „interzisă‟. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg