Cum se menţine în formă Valentina Pelinel. Secretul siluetei ei, dezvăluit: ”Am mâncat din patru în patru ore!”

1 84657 original jpg jpeg

Valentina Pelinel a adus pe lume trei copii, dar continuă să se menţină într-o formă fizică de invidiat, chiar dacă a născut în urmă cu doar şapte luni.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum reuşeşte să se menţină Valentina Pelinel în formă, ei bine, află că aceasta  nu doar că urmează o dietă strictă, însă optează şi pentru anumite proceduri pentru a scăpa de celulită.

Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet: "Oamenii de la şatră sunt peste voi de un milion de ori"

”Am reuşit să slăbesc cu un regim alimentar şi de viaţă echilibrat. Cât am ţinut dieta, am mâncat din patru în patru ore. Aveam pe zi legume, 400 de grame de fructe, brânzeturi slabe, 200 grame de carne albă şi mult sport. Adică mănânc orice, dar menţin o balanţă. Nu poţi să faci de capul tău, să zici că nu mai mănânci nimic sau că mănânci doar un aliment. Asta e crimă. Apoi, cu ajutorul profei, Luminiţa Niculescu, am mers în paralel cu un program de sport care m-a ajutat să ajung la rezultatele dorite', declară Valentina Pelinel.

De asemenea, ea a mărturisit că a apelat şi la criosaună, o procedură cosmetică ce presupune expunerea organismului la temperaturi extreme, între -120° şi -180°C, pentru o perioadă de 1-3 minute. Crioterapia are efecte benefice în cazul unor probleme de sănătate precum osteoporoza, osteopenie, spondiloza, artrită, hernie de disc sau psoriazis, dermatite.

Adevărul despre moartea Cristinei Ţopescu. Medicul Monica Pop, dezvăluiri neaşteptate: ”A făcut stop cardiac!”

Nu în ultimul rând, Valentina Pelinel a recunoscut că are un tonus bun: ”Nu pot să spun că deţin un mare secret în ceea ce priveşte frumuseţea, însă ştiu că sunt câteva lucruri importante vizavi de acest lucru. În primul rând, încrederea în sine, este o atitudine care te face să fii mai frumoasă. Apoi, apa, somnul de 8 ore, zâmbetul, gândirea pozitivă, jumătatea, copilul, uleiul de ricin şi anticearcăn!”, interesantă combinaţie în cazul blondei, trebuie să recunoaştem.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg