Nu țin legătura cu copiii lor! Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de un deceniu

Relațiile dintre părinți și copii se pot complica, mai ales când părinții sunt faimoși și bogați. Este cazul și acestor celebrități, care au preferat să pună alte aspecte ale vieții lor pe primul loc și nu familia. 

image

În cazul următoarelor vedete, neînțelegerile, lipsa de timp, banii și influența celor din jur au dus la înstrăinarea lor față de copii. De asemenea, există vedete care s-au concentrat numai pe carieră și au uitat de viața de familie. De pildă, știai că Tom Cruise, (59 de ani) nu și-a mai văzut fiica de un deceniu? Iar acesta nu este singurul exemplu…

Jackie Chan nu și-a cunoscut fiica

Potrivit „People‟, actorul Jackie Chan, (68 de ani) nu și-a cunoscut niciodată fiica, pe Etta Ng, care s-a născut în urma unei aventuri pe care Chan a avut-o cu o fostă regină a frumuseții, Elaine Ng. Pe atunci, actorul era căsătorit cu Joan Lin și a preferat să se îndepărteze de fiica sa. 

Într-un interviu pentru „Express‟, Etta a spus că nu îl vede pe Jackie Chan ca pe un tată, ci doar ca pe un actor: „Nu aș spune că Jackie Chan este tatăl meu. Aș spune «Oh, Jackie Chan, ce actor…»‟. 

Vezi și: Bogați care și-au dezmoștenit copiii. Tori Spelling, surpriză din partea tatălui

Anthony Hopkins nu știe dacă este bunic

Actorul Anthony Hopkins, în vârstă de 84 de ani, a spus într-un interviu pentru „Radio Times‟ că nu mai păstrează legătura cu singura sa fiică, Abigail Hopkins. Mai mult decât atât, actorul a declarat că nu știe dacă fiica sa, în vârstă de 53 de ani, ar avea sau nu copii. „Habar n-am‟, a răspuns el, când a fost întrebat dacă este bunic. 

Cei doi s-ar fi certat în perioada anilor 1990, după ce Abigail a apărut în filmele lui Anthony Hopkins, „Shadowlands‟ și „The Remains of the Day‟. 

Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de mulți ani

În urma divorțului de Katie Holmes, din anul 2012, Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica, pe Suri, timp de un deceniu. Potrivit „Touch Weekely‟, trecerea actorului la scientologie ar fi avut o influență majoră cu privire la răcirea relației dintre cei doi, mai ales după ce fosta lui parteneră, Katie, ar fi vorbit negativ despre religia actorului. 

Tom nu pare a fi interesat să facă parte din viața de zi cu zi a lui Suri. Katie face tot posibilul să fie o mamă perfectă, dar nu îl poate înlocui pe tatăl ei‟, a spus o sursă, pentru „The National Enquirer‟. 

Citește și: Cum a trăit Tom Cruise în sărăcie și a început să lucreze la 8 ani

Woody Allen, acuzat de abuz

Directorul de film și actorul Woody Allen, (86 de ani) s-a înstrăinat de fiica sa, Dylan Farrow, după ce aceasta l-a acuzat că a abuzat-o sexual în copilărie. De asemenea, actorul nu ține legătura nici cu fiul său, Ronan Farrow. 

Într-o scrisoare deschisă către „The New York Times‟, Dylan Farrow a povestit cum a fost abuzată de tatăl ei, pe vremea când avea doar șapte ani. În urma acestei întâmplări, Dyaln ar fi vrut să se sinucidă. 

Sursă foto: ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg