Nu țin legătura cu copiii lor! Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de un deceniu

Relațiile dintre părinți și copii se pot complica, mai ales când părinții sunt faimoși și bogați. Este cazul și acestor celebrități, care au preferat să pună alte aspecte ale vieții lor pe primul loc și nu familia. 

image

În cazul următoarelor vedete, neînțelegerile, lipsa de timp, banii și influența celor din jur au dus la înstrăinarea lor față de copii. De asemenea, există vedete care s-au concentrat numai pe carieră și au uitat de viața de familie. De pildă, știai că Tom Cruise, (59 de ani) nu și-a mai văzut fiica de un deceniu? Iar acesta nu este singurul exemplu…

Jackie Chan nu și-a cunoscut fiica

Potrivit „People‟, actorul Jackie Chan, (68 de ani) nu și-a cunoscut niciodată fiica, pe Etta Ng, care s-a născut în urma unei aventuri pe care Chan a avut-o cu o fostă regină a frumuseții, Elaine Ng. Pe atunci, actorul era căsătorit cu Joan Lin și a preferat să se îndepărteze de fiica sa. 

Într-un interviu pentru „Express‟, Etta a spus că nu îl vede pe Jackie Chan ca pe un tată, ci doar ca pe un actor: „Nu aș spune că Jackie Chan este tatăl meu. Aș spune «Oh, Jackie Chan, ce actor…»‟. 

Vezi și: Bogați care și-au dezmoștenit copiii. Tori Spelling, surpriză din partea tatălui

Anthony Hopkins nu știe dacă este bunic

Actorul Anthony Hopkins, în vârstă de 84 de ani, a spus într-un interviu pentru „Radio Times‟ că nu mai păstrează legătura cu singura sa fiică, Abigail Hopkins. Mai mult decât atât, actorul a declarat că nu știe dacă fiica sa, în vârstă de 53 de ani, ar avea sau nu copii. „Habar n-am‟, a răspuns el, când a fost întrebat dacă este bunic. 

Cei doi s-ar fi certat în perioada anilor 1990, după ce Abigail a apărut în filmele lui Anthony Hopkins, „Shadowlands‟ și „The Remains of the Day‟. 

Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de mulți ani

În urma divorțului de Katie Holmes, din anul 2012, Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica, pe Suri, timp de un deceniu. Potrivit „Touch Weekely‟, trecerea actorului la scientologie ar fi avut o influență majoră cu privire la răcirea relației dintre cei doi, mai ales după ce fosta lui parteneră, Katie, ar fi vorbit negativ despre religia actorului. 

Tom nu pare a fi interesat să facă parte din viața de zi cu zi a lui Suri. Katie face tot posibilul să fie o mamă perfectă, dar nu îl poate înlocui pe tatăl ei‟, a spus o sursă, pentru „The National Enquirer‟. 

Citește și: Cum a trăit Tom Cruise în sărăcie și a început să lucreze la 8 ani

Woody Allen, acuzat de abuz

Directorul de film și actorul Woody Allen, (86 de ani) s-a înstrăinat de fiica sa, Dylan Farrow, după ce aceasta l-a acuzat că a abuzat-o sexual în copilărie. De asemenea, actorul nu ține legătura nici cu fiul său, Ronan Farrow. 

Într-o scrisoare deschisă către „The New York Times‟, Dylan Farrow a povestit cum a fost abuzată de tatăl ei, pe vremea când avea doar șapte ani. În urma acestei întâmplări, Dyaln ar fi vrut să se sinucidă. 

Sursă foto: Shutterstock



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg