David Beckham, un tătic exemplar: Iată cum îşi răsfaţă copiii!

David Beckham, un tătic exemplar Iată cum îşi răsfaţă copiii! jpeg

Care sunt primele două cuvinte care îţi vin în minte când spui „David Beckham”. Oare... „modă” şi „fotbal”? Este absolut normal. După ce şi-a pus ghetele în cui, unul dintre cei mai populari fotbalişti din istoria naţionalei Angliei a cochetat cu modelling-ul, lansându-şi chiar propriile linii vestimentare.

David Beckham, un tătic exemplar

Puţini ştiu, însă, că Beckham este un tătic exemplar. Spre deosebire de majoritatea milionarilor, care plătesc o armată de bone ca să se ocupe de odrasle, soţii Beckham se implică activ în viaţa copiilor. Celebrul David le găteşte şi îi duce pe copii la şcoală, coase rochiţele păpuşilor fiicei Harper (!!!), în general se ocupă personal de tot pentru ca ai săi urmaşi să fie unii dintre cei mai fericiţi tineri din lume. Încercaţi să vi-l imaginaţi pe fostul mare fotbalist cum bagă aţă în ac şi coase o rochiţă de păpuşă, eventual cu nişte ochelari pe nas...

O nouă carieră, de şofer

David Beckham nu şi-a ascuns niciodată această latură de părinte model. Recent, el a fost invitat la emisiunea „The Jimmy Kimmel show”, prilej cu care a vorbit despre timpul petrecut alături de copii. "Fetiţa mea s-a întors către mine acum câteva zile – tocmai îi făcusem baie şi o ştergeam cu prosopul. M-a spus: <Tati, te iubesc atât de mult, dar nu te plac, pentru că te-ai cam îngrăşat>”

Beckham a dezvăluit că are o nouă carieră: este şofer pentru cei patru copii ai săi (Brooklyn, Romeo, Harper si Cruz): „Am devenit şofer de taxi peste noapte. Practic, sunt şofer Uber. Îi duc la şcoală la 7 dimineaţa. Îi las la patru şcoli diferite. Copiii nu cred că este cool să îi duc eu la şcoală. Brooklyn îmi cere să îl las după colţ, ca să nu vadă nimeni cine îl aduce”.

Cruz, fotbalist şi cântăreţ talentat

David este foarte mândru de copiii săi, însă există şi o „umbră” de tristeţe: numai unul dintre băieţi pare decis să îi calce pe urme şi să devină fotbalist. După ce Brooklyn şi Romeo au fost la juniorii lui Arsenal, dar s-au retras, Cruz a fost „decretat” cel mai bun fotbalist dintre fraţi. El a fost legitimat tot la piticii „tunarilor” şi are, pe lângă fotbal, are muzica drept pasiune. În anul 2016, la vârsta de 11 ani, Cruz Beckham a scos un single de Crăciun intitulat „If Everyday was Christmas”, pentru a strânge bani pentru o campanie de ajutorare a copiilor dezavantajaţi din Marea Britanie. Cruz a fost ajutat să îşi promoveze melodia de Scooter Braun, managerul lui Justin Bieber şi a fost apreciat chiar de Justin Bieber.

david beckham un tatic exemplar iata cum isi rasfata copiii 2 jpg jpeg

Fiica vrea să calce pe urmele tatălui

Dintre cei patru fraţi Beckham, cea mai hotărâtă să facă performanţă în sport este Harper, fiica lui David. Victoria Beckham a povestit în 2015: "Harper mi-a spus într-o zi: <Mami, cred că vreau să joc fotbal>. Am simţit ca un cuţit în inimă. Serios? Am trei băieţi care pot juca fotbal, ea era speranţa mea să urmeze o carieră în modă”.

david beckham un tatic exemplar iata cum isi rasfata copiii 1 jpg jpeg

În schimb, tatăl a fost încântat. „A fost cel mai frumos lucru pe care l-am auzit” - a povestit David – „Eram afară cu Harper, jucam fotbal, ea era îmbrăcată într-o rochie frumoasă şi purta ghete de fotbal roz. Am fotografiat-o şi i-am trimis poza Victoriei, ca să o doară inima din nou”.

Cum în Anglia se poate paria pe absolut orice, nu este exclus ca cineva să mizeze că Harper va ajunge în naţionala feminină a Albionului la un moment dat. Dintre agenţiile de pariuri din România, cele la care se poate juca cu încredere calculează cota pentru orice pariu solicitat de clienţi. Dacă doriţi să mizaţi că David Beckham va avea şi un al cincilea copil, nimic nu vă poate opri!



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg