De ce a așteptat Diane Keaton să devină mamă abia la 50 de ani

Este cunoscută pentru rolurile făcute în filme precum „Annie Hall” și „Nașul”, dar, în afară de cariera de succes de la Hollywood, actrița strălucește în cel mai frumos rol al ei – cel de mamă.

image

Diane Keaton a adoptat-o pe Dexter Keaton în 1996, când avea nu mai puțin de 50 de ani, și, cinci ani mai târziu, adică în 2001, și-a extins familia cu încă un membru, înfiindu-l pe Duke Keaton. Adopția i-a schimbat complet viața vedetei hollywoodiene. De ce a decis să cunoască maternitatea atât de târziu în viață?

Actrița are o relație apropiată cu copiii ei, iar nunta fiicei sale i-a adus multă fericire vedetei de la Hollywood. În timp ce bifa pe bandă rulantă proiecte memorabile în Cetatea Filmului, părea că Diane nu avea niciun gând să devină mamă în tinerețea ei. Însă n-au stat chiar așa lucrurile. În sufletul ei, și-a dorit să ajungă să-și strângă cândva în brațe copiii, însă și-a propus să facă rost de un tată pentru ei mai întâi.

S-a hotărât să aștepte să aibă o relație stabilă și solidă, după care să pună partenerului ei problema copiilor. Din păcate, relația de vis nu s-a întâmplat niciodată. Keaton n-a ajuns niciodată la altar și nici n-a reușit să păstreze lângă ea un bărbat pe termen lung. Așadar, planurile ei de-a deveni mamă s-au năruit treptat…

„Maternitatea n-a fost pentru mine o pornire lăuntrică în fața căreia să nu pot rezista, a fost mai mult un gând pe care-l aveam de mult timp…”, a început să explice Diane Keaton. Într-un final, vedeta și-a propus să-și îndeplinească dorința de-a deveni părinte în momentul în care a decis să-i adopte pe copiii ei.

Ce anume a împins-o de la spate pentru a face marele pas?

image

Tatăl ei a influențat-o în marea decizie. El i-a spus celebrei sale fiice să profite de orice oportunitate apare în viața ei. Dacă n-ar fi fost el, care s-o impulsioneze pe Diane, cel mai probabil Keaton nu era mamă nici acum.

La 50 de ani, Diane a devenit, pentru prima dată, mamă. În 1996, a adoptat-o pe Dexter, care fusese născută cu un an înainte. Fiica actriței n-a urmat cariera lui Keaton, absolvind Universitatea din Arizona, însă a însoțit-o adesea pe vedetă pe covorul roșu, la evenimentele de la Hollywood.

În 2001, a venit în familia lor Duke, care nici el n-a ajuns să țină prima pagină a tabloidelor de-a lungul anilor. Pasionat de gătit, acesta postează diverse filmulețe cu rețetele lui pe paginile sale de pe rețelele sociale. Și, atunci când iese din bucătărie, Duke face fotografii, pasiune pe care a preluat-o de la mama lui, un excelent fotograf.

Înainte de-a deveni mamă, Diane n-avea mai deloc încredere în ea, luptându-se cu bulimia când avea 20 și ceva de ani. Un apropiat de-ai actriței a dezvăluit, în Closer Weekly, că cei doi copii adoptați de vedetă, Dexter și Duke, i-au schimbat viața lui Keaton, salvând-o dintr-un loc groaznic în care risca să cadă dacă nu erau ei doi în viața sa.

foto - InstagramRecente

Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg