De ce își îndeamnă Jennifer Garner copiii să nu se mai privească în oglindă

Jennifer Garner (50 de ani) este foarte atentă la educația pe care le-o oferă celor trei copii ai săi pe care îi are cu actorul Ben Affleck (49 de ani). De curând, ea și-a îndemnat copiii să nu se mai privească atât de mult în oglindă. Cu ce crede că i-ar ajuta acest lucru în viață? 

image

De când s-a despărțit de tatăl copiilor săi, în anul 2015, actrița Jennifer Garner pare că este implicată și mai mult în creșterea și educația celor mici. Jennifer își dorește ca Seraphine Rose (13 ani), Samuel (10 ani) și Violet (16 ani) să devină adulți responsabili, fără complexe și, de aceea, ea încearcă să le ofere cele mai bune sfaturi. 

Când vine vorba de aspectul fizic, ea și-a îndemnat copiii să nu petreacă ore în șir în fața oglinzii, sfat pe care îl oferă și tuturor doamnelor și domnișoarelor preocupate de înfățisarea lor. 

Citește și: Nu se teme de trecerea timpului. Jennifer Garner abia așteaptă să facă 50 de ani. „Este încurajator”

Care este explicația 

Jennifer Garner își sfătuiește copiii să nu se privească prea mult în oglindă pentru a nu forma obsesii: „Uită-te mai puțin în oglindă și obsedează-te mai puțin!‟, este îndemnul său. 

Garner a preluat acest sfat chiar de la mama ei, Patricia Ann Garner, care a îmbătrânit frumos și nu a avut obsesii legate de aspectul fizic: „Mama mi-a spus că pe măsură ce îmbătrânești, tentația este să te uiți mai mult în oglindă și să te concentrezi asupra a ceea ce se schimbă, dar iată secretul: nu te mai uita!‟, a mărturisit actrița. 

Nepăsarea, cheia fericirii? 

Ea consideră că nepăsarea ar fi una dintre cheile fericirii: „Trebuie să îți pese mai puțin și să fii recunoscătoare că îmbătrânești‟, a spus vedeta filmului „13 Going on 30‟. În ciuda acestor lucruri, vedeta își descurajează fetele să folosească produse de înfrumusețare, după bunul plac: „Machiajul este o formă grozavă de exprimare‟, a recunoscut Jennifer. 

Vezi și: Cum arată Jennifer Garner nemachiată. „Versiunea mea de actriță este perfect inventată” 

Ce le îndeamnă pe toate doamnele și domnișoarele 

Când vine vorba de aspectul fizic, Jennifer le oferă urmăritoarelor un alt sfat prețios. Ea le sfătuiește pe toate doamnele și domnișoarele să se gândească foarte bine înainte să apeleze la intervenții estetice: „Sfatul meu, pentru persoanele îngrijorate de îmbătrânire, este să se uite mai puțin în oglindă și să fie mai precaute, când vine vorba de injecții. Așteaptă cât mai mult posibil înainte să te injectezi!‟, îndeamnă ea. 

Sursă foto: PinterestRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg