FOTO Cum arată Christa Allen, fetița din „13 Going on 30‟, la 30 de ani

Dacă ai urmărit filmul „13 Going on 30‟, cu siguranță, ți-o amintești pe fetița care a jucat varianta tânără a lui Jennifer Garner. Christa Allen a crescut și are chiar 30 de ani, la fel ca personajul său matur. Iată cum arată ea la această vârstă!

image

Când îndrăgita comedie romantică, „13 Going on 30‟ a apărut în cinematografe, tânăra actriță, Christa Allen, avea aceași vârstă ca personajul său, Jenna Rink, 13 ani. Desigur, Christa a jucat-o pe Jenna împreună cu vedeta filmului, Jennifer Garner, o jurnalistă în vârstă de 30 de ani, care își dorea să fie mai tânără. 

Citește și: Nu se teme de trecerea timpului. Jennifer Garner abia așteaptă să facă 50 de ani. „Este încurajator‟

Jenna Rink a fost primul rol important al lui Christa, însă ea a continuat să joace și în alte filme și emisiuni TV Pentru că s-a descurcat de minune, în 2009 ea a interpretat din nou varianta tânără a lui Jennifer Garner, în comedia romantică „Ghosts of Girlfriends‟. După aceea, a apărut în „Grey’s Anatomy‟, „Wizards of Waverly Place‟, „Baby Daddy‟, „Code Black‟, „The Valley‟ și „Christmas for Keeps‟. 

Cucerește rețelele de socializare

În prezent, Christa Allen este o vedetă pe rețelele de socializare. Actrița are aproape 2 milioane de urmăritori pe Tik Tok, unde postează diverse filmulețe. Într-un video din 2020, care a devenit viral, Christa a sărbătorit Halloween-ul îmbrăcându-se în rochia multicoloră a personajului Jenna Rink. Ea a refăcut o scenă din film, uimindu-și fanii cât de mult seamănă cu Jennifer Garner, acum că a crescut. 

Cum se simte la 30 de ani 

Când a împlinit 30 de ani, Christa Allen a vorbit despre acest moment, pe care personajul său din film îl aștepta cu nerăbdare. 

Vezi și: Jennifer Garner, despre primul sărut și bătaia de după: „S-a despărțit de mine a doua zi‟

Actrița a spus că a simțit mereu că are o legătură cu persoanele care împlinesc 30 de ani, însă nu consideră că anii sunt atât de importanți: „Oamenii sunt atât de dornici să ne definească după vârstă, însă știu că acest lucru este doar o reflectare a lor, nu a mea. Îmi place să cred că energia mea este fără vârstă‟, a spus actrița, pentru „Allure‟. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram - Christa Allen / Sursă video: Tik Tok Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg