De ce n-a avut Margot Robbie niciodată iubiți actori

Actrița din filmul „Barbie” s-a măritat în cadrul unei ceremonii secrete, în 2016, la scurt timp după ce fusese asociată cu un coleg de platou. Doar că ea n-a avut niciodată relații cu actorii! De ce oare?

image

Înainte de-a fi Greta Gerwig, în „Barbie”, Margot Robbie a jucat în filme de mare succes, precum „The Wolf of Wall Street” (2013), alături de Leonardo DiCaprio, sau „Focus”, cu Will Smith. În 2013, când promova cel din urmă film, s-a tot zvonit că frumoasa blondină de la Hollywood avea o aventură cu Will Smith. Și atunci n-a fost singurul moment în care Margot a fost implicată în asemenea tip de scandal. În 2016, tabloidele publicau materiale ample despre presupusa relație intimă a lui Robbie cu Alexander Skarsgård, colegul ei din „The Legend of Tarzan”.

Zvonurile cu privire la presupusa aventură dintre Margot și Will Smith au pornit de la o ședintă foto incendiară între cei doi actori. Vedetele au intrat, în 2013, într-o cabină foto și, imediat ce au tras perdeaua, el și-a dat jos cămașa, iar ea și-a ridicat provocator fusta, lăsând la vedere lenjeria ei intimă. Într-un final, s-a ajuns la concluzia că întreaga ședință foto era comandată de producătorii filmului lor.  

image

În martie 2015, actrița de la Hollywood a ținut să clarifice lucrurile într-un interviu pentru Marie Claire. „Am ieșit de pe piața oamenilor singuri!”, a anunțat ea încântată, făcând referire la viitorul ei soț, Tom Ackerley, care tocmai ce-o ceruse de soție. „Eu am luat decizia fermă de-a nu ieși în oraș cu cineva care este actor și nu pentru că urăsc actorii. Asta ar fi o generalizare urâtă și nu e cazul să fac așa ceva”, a dezvăluit vedeta în interviul respectiv.

„Lumea e atât de interesată de viața noastră amoroasă, când suntem în prim plan, iar acest lucru pune multă presiune pe relațiile pe care le avem în viața reală. Așadar, atunci când se reunesc doi oameni cunoscuți, atenția pe care o stârnesc ei se dublează, iar eu vreau să evit asta cu orice preț”, a dezvăluit actrița care a ținut să precizeze că ea duce o viață normală, în ciuda notorietății de care are parte.

Celebra actriță a recunoscut că simplul fapt că are meseria pe care o are ea a determinat-o să „pun la îndoială motivele oamenilor în ceea ce privește interesul lor în mine”, adăugând că „N-am fost niciodată cinică. Prefer să am lângă mine nouă oameni în care să am mare încredere, iar cel de-al zecelea să mă înjunghie pe la spate. Aș risca acest lucru doar ca să am parte de cele nouă prietenii adevărate. N-aș renunța niciodată la prieteni doar de teama că mă vor trăda câdva. Asta n-ar fi viață!”, a conchis vedeta de la Hollywood. Însă, în cee ace privește relații sentimentale, nu vrea să riște nimic!

image

Margot Robbie este căsătorită cu producătorul britanic Tom Ackerley încă din 2016, după ce se cunoscuseră doar cu trei ani înainte. Cei doi soți sunt extrem de discreți, nu vorbesc mai niciodată despre mariajul lor și nici nu sunt prezenți pe covorul roșu, la evenimente, împreună. Decât rareori.

Ideea este că actrița n-a ales un actor să-i fie partener de viață până la adânci bătrâneți. Soțul ei lucrează la Hollywood, dar nu în fața camerei de filmat, ci în spatele ei, deci respectă perfect criteriile pe care și le-a impus Margot pentru viața ei amoroasă – e destul o vedetă în familie, nu e cazul să fie două, pentru asta ar pune mare presiune pe idila lor!

Foto - Shuterrstock



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg