De ce nu se căsătoreşte Ciprian Marica cu Ioana Marcu, mama fiilor săi

1 84547 original jpg jpeg

Fostul fotbalist care tocmai ce a cumpărat o echipă de fotbal vorbeşte despre viaţa de familie. Ciprian Marica se iubeşte de câţiva ani cu Ioana Marcu. Cei doi au împreună doi fii frumoşi. Dar toată lumea se întreabă de ce nu se căsătoreşte Ciprian Marica cu Ioana Marcu.

Acest lucru îl veţi afla chiar de la fostul fotbalist. Acesta a oferit un interviu pentru revista VIVA şi a vorbit despre viata de familie, muncă şi timp liber.

De ce nu se căsătoreşte Ciprian Marica

Nici că puteai alege un moment mai „bun, fix acum, când ai doi băieţi. Cât timp apuci să mai petreci cu ei şi cu Ioana?

Ai să râzi, dar totuşi apuc. În primul rând, dimineaţa. Fiind foarte aglomerat traficul şi eu trezindu-mă undeva la 7.30, până pe la 10 nu ies, deci două, trei ore stau cu băieţii mei. Ne jucăm, avem tot felul de activităţi, pentru că oricum aş pierde acest timp pe drum, şi atunci dimineaţa le-o dedic în totalitate. Am un ritm de viaţă foarte aşezat. Iau zilnic masa de prânz, la care de foarte multe ori o invit pe Ioana, iar seara, când nu sunt la Constanţa (pentru că fac naveta Constanţa-Bucureşti foarte des), încerc să ajung acasă cât se poate de devreme. Asta în zilele când nu apar diverse activităţi.

image

Recent a fost ziua Ioanei. Sunt curioasă, tu îţi faci timp să alergi după cadouri sau pui pe altcineva?

Nu pun pe altcineva, sunt Balanţă, trebuie să fiu eu acolo, să îmi placă mie, sunt un tip tipicar. Dar nu alerg, ştiu ce vreau să iau şi, dacă e vorba despre Ioana, am timp să descopăr ce-i place în fiecare zi, aşa că ştiu ce-şi doreşte.

Şi ce cadou a primit?

Lucruri de femei. Ea îşi doreşte mult să fie în ton cu moda, iar hainele sunt la ordinea zilei. Ştiam că îşi doreşte foarte tare ceva anume, aşa că am comandat online.

image

În aceeaşi lună, ţi-ai botezat al doilea copil, iar fratele lui a făcut doi ani. E la fel de energic ca tine când erai mic?

În ciuda faptului că Albert seamănă foarte mult cu Ioana şi este blânduţ, aşa, are o energie debordantă, e argintul viu, nu stă locului deloc. Crede-mă că acum îi înţeleg mai bine pe părinţii mei când îmi spuneau că eram terorist. (râde) Aşa e Albert acum.

Faceţi ca David şi Victoria Beckham? Băieţi până apare şi o fetiţă?

Bună întrebare! (râde) De-abia am învăţat mersul acum, ştii cum e… La noi nu a fost nimic planificat, aşa s-a întâmplat, aşa a fost să fie, deci nu am un răspuns la întrebarea asta. Dar înţeleg că fetiţele sunt cu taţii, caz în care îmi doresc şi o fetiţă. Băieţii, când sunt mici, sunt mai ataşaţi de mame.

image

Ioana tocmai a terminat Stomatologia. Te-ai lăsat pe mâna ei până acum?

Nu am avut timp să mă las, ea nu are voie să facă practică, doar asistată. Trebuie să faci specializari, master, mai are până să ajung să mă las pe mâna ei. Apreciez că e dedicată, îi place ceea ce face, asta e important.

Tu faci totul ca la carte, mai puţin un lucru. Cum de nu v-aţi căsătorit?

La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuţii pe tema asta. Ne e foarte bine aşa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi.

image

Nu consideri tu sau nu consideră ea?

Niciunul. Dacă ar fi fost vorba despre nemulţumire sau un lucru pe care şi l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur şi simplu, dacă eşti fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?

Sursa: viva.ro



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg