Delia, imagini incendiare în cel mai nou videoclip, “Dragoste cu dinţi”. Galerie foto

1 delia dragoste cu dinti jpg jpeg

Delia revine în atenţia publicului cu o nouă piesă, “Dragoste cu dinţi” şi un nou videoclip cu un mesaj extrem de puternic de dragoste. Plin de emoţie, pasiune şi iubire ce rămâne vie chiar şi după mulţi ani, single-ul artistei i-a cucerit pe fani din prima.

Pe lângă sound-ul deosebit cu care Delia şi-a obişnuit admiratorii în ultimii ani, când a scos hit după hit, apariţiile sexy ale cântăreţei i-a lăsat fără suflare. Delia apare în ipostaze senzuale şi provocatoare, iar conturile sale de pe reţelele de socializare, precum Instagram, s-au umplut de aprecieri şi de comentarii positive. Prietenii virtuali îi apreciază talentul, vocea, dar şi felul în care arată.

“Delia, eşti o apariţie unică de fiecare dată. Te iubesc!” “Super tare noua ta piesă... O ascult non-stop de aseară. Acum e ora 6.17, mă spăl pe dinţi, fac cafea şi o ascult din nou, non-stop până pe la 10.00. Mulţumesc, Delia!”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani pe internet.

Citeşte şi:Andreea Bănică, fără pic de machiaj, pe internet: ”Nici nu te-am recunoscut!”

Videoclipul a fost filmat şi regizat de Bogdan Daragiu, iar în spatele look-ului pe care l-a afişat artista a stat o întreagă armată de specialişti în styling şi make-up.

Artista a lansat de curând şi „Viaţa la ţară”, dar şi single-ul „Rămâi” în colaborare cu The Motans, o piesă care a fost imediat îndrăgită de public, o poveste de dragoste emoţionantă, intensă, cu un videoclip puternic şi sensibil în acelaşi timp, se arată în comunicatul transmis de echipa Deliei. Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg