Detalii neştiute despre trecutul Adrianei Bahmuţeanu: Primul soţ a bătut-o din cauza lui Ştefan Bănică

2 bahmuteanu 1 jpg jpeg

Adriana Bahmuţeanu este un personaj care a stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului, numele său fiind strâns legat de cel al lui Silviu Prigoană, alături de care are doi copii şi de care a divorţat de mai multe ori. Adriana este jurnalist, iar viaţa sa a fost una tumultoare. La 18 ani s-a căsătorit penru prima data în secret cu primul ei soţ, devenind în faţa părinţilor "oaia negră" a familiei.

Într-un interviu acordat Revistei Viva!, Adriana Bahmuţeanu a dezvăluit cum a fost lovită din gelozie de primul soţ, după ce a încercat insistentă să facă un interviu cu Ştefan Bănică. 

Vedeta mai spune că toată viaţa a fost o femeie care a avut relaţii lungi şi pentru ea căsătoria a fost o dorinţă pe tot parcursul vieţii. Statutul de femeie măritată, la casa ei, a reprezentat pentru Adriana întotdeauna un aspect obligatoriu 

Citeşte şi: Iulia Vântur a fost la un pas de moarte: “Nu îţi dai seama niciodată când vine sfârşitul!”

„El era dintr-o familie de preoţi şi ni s-a spus că nu putem trăi în păcat, aşa că am făcut o logodnă la biserică, iar când am împlinit 18 ani, ne-am dus singuri, fără să ştie nimeni, la Starea Civilă şi am făcut actele. Părinţii au fost disperaţi, le-am dat o lovitură foarte urâtă. Mama mi-a spus doar atât: să nu fac copii. Eram foarte mândră de soţul meu şi nu mai vedeam pe nimeni în faţa ochilor. Eu cred că sunt genul ăla de femeie căreia îi convine statutul de femeie măritată, la casa ei. Toată viaţa mea am avut relaţii lungi, de altfel.

Între timp el a devenit foarte gelos pentru că eu îmi doream să lucrez în presă şi avem deja nişte colaborări. Eu mă maturizasem şi mi-am dat seama că eu îmi doresc altceva de la viaţă decât el.

Citeşte şi: Loredana Groza, aproape goală pe internet!

 Îmi aduc aminte că eram vecini cu Romică Ţociu şi cu Ştefan Bănică şi am vrut să fac un interviu cu Ştefan şi mi-am furat-o rău. Am luat bătaie din cauza lui, dar aşa a fost să fie.  Peste ani de zile m-am mutat într-un alt apartament, în bloc cu Ştefan Bănică. Mă urmăreşte!', îşi aminteşte Adriana, în interviul pentru Viva!Recente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg