Detaliile ciudate descoperite de fanii Familiei Regale într-o fotografie în care apar Prințul și Prințesa de Wales

Fotografia pe care Kate Middleton și Prințul William au postat-o în mediul online cu ocazia sărbătorilor de iarnă a atras atenția multor internauți. Urmăritorii Familiei Regale au dubii în ceea ce privește autenticitatea pozei și cred că ar fi fost prelucrată în Photoshop. 

Familia Regala  jpg

La finalul anului trecut, Prințul (41 de ani) și Prințesa de Wales (42 de ani) au publicat pe contul lor de Instagram o fotografie alb-negru a familiei lor. În poză, ei apar alături de copiii lor, Prințesa Charlotte, care stă pe scaun, Prințul George, care este lângă mama lui, și Prințul Louis, aflat în fața tatălui său. Cu toții sunt îmbrăcați în cămăși albe, elegante. Kate și Charlotte poartă blugi, iar William, George și Louis au pantaloni închiși la culoare. 

Citește și: Cele mai frumoase declarații de dragoste ale vedetelor. Ce a spus William în ziua logodnei 

Ce detalii au observat urmăritorii Familiei Regale Britanice 

Analizând fotografia, urmăritorii Familiei Regale Britanice au observat unele detalii ciudate și sunt convinși că au găsit mai multe erori de Photoshop. Vigilenți, ei au văzut că degetul mijlociu al Prințului Louis de la mâna stângă lipsește din imagine, la fel și piciorul stâng al lui Kate. De asemenea, internauții cred că ar fi descoperit desupra capului Prințului George „o coroană‟ imaginară, creeată de jocul de lumini al programului de prelucrare. Vezi detaliile în galeria foto de mai jos! 

Poate te interesează și acest articol: Apartamentul secret din aeroportul Heathrow. Aparține Prinților de Wales! 

Intriga a fost și mai mare când fanii Familiei Regale au observat că piciorul stâng al Prințului William lipsește din fotografie: „Photoshop eșuează. Cum de nu a observat fotograful acest aspect?‟, a scris un internaut pe Twitter, în timp ce altul a asemănat Familia Regală cu Familia Adams. 

Familia Regală nu a discutat pe baza acestui subiect, dar sunt șanse mari ca totul să fi fost doar în imaginația internauților. De pildă, poate că Prințul Louis ține degetele depărtate, în timp ce Prințul și Prințesa de Wales au pozat, pur și simplu, cu un picior în spatele celuilalt. Poza a fost realizată de fotograful Josh Shinner, care a mai imortalizat vedete internaționale.  

Sursă foto: BrightSide  



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg