Cele mai frumoase declarații de dragoste ale vedetelor. Ce a spus William în ziua logodnei

Pentru că vedetele nu ezită să își exprime dragostea pentru partenerii lor de viață în mod public, am adunat o parte dintre cele mai frumoase declarații pe care cuplurile celebre și le-au făcut. 

image

De-a lungul anilor, am putut fi martori la evoluția cuplurilor celebre - precum Prințul William cu Kate Middleton sau George cu Amal Clooney. În tot acest timp, vedetele și-au manifestat iubirea în cadrul interviurilor, podcasturilor și postărilor pe social media, așa că nu am putut să trecem cu vederea felul în care și-au exprimat sentimentele.

Prințul William și Kate Middleton 

În ziua în care Prințul William și Kate Middleton s-au logodit, fiul Regelui Charles al III-lea i-a oferit viitoarei sale soții inelul mamei sale, Prințesa Diana. Potrivit „Hello! Magazine‟, el și-a motivat decizia astfel: 

„Ei bine, așa cum știți, inelul pe care i l-am oferit (lui Kate) a fost al mamei mele. Este special pentru mine, deoarece Kate este foarte specială. Acesta a fost un mod de a mă asigura că mama mea nu a ratat ziua de astăzi și fericirea că ne vom petrece restul vieții împreună. Suntem foarte, foarte fericiți și sunt bucuros că am făcut acest gest.‟ 

Citește și: Povestea neștiută a inelului de logodnă primit de Kate de la Prințul William 

George și Amal Clooney 

Povestea de dragoste dintre George și Amal Clooney a început în anul 2013, iar doi ani mai târziu, pe covorul roșul al Globurilor de Aur, actorul și-a exprimat foarte frumos dragostea:

„Este uimitor să găsești pe cineva pe care să-l iubești, mai ales dacă ai așteptat acest moment toată viața. Amal, oricare ar fi modalitatea care ne-a adus împreună, sunt foarte mândru că sunt soțul tău.‟ 

Joanne Woodward și Paul Newman

Căsnicia actriței Joanne Woodward cu Paul Newman a rezistat cinci decenii, o performanță pentru orice cuplu celebru. Întrebat dacă a fost dificil să-i fie fidel soției, regretatul Paul Newman a răspuns: „De ce să ies în oraș și să mănânc hamburgeri când am friptură acasă!?‟, iar Joanne spunea despre el: „Sexualitatea se uzează după un timp și frumusețea se estompează, dar să fii căsătorită cu un bărbat care te face să râzi în fiecare zi, ah, acesta este, cu adevărat, un răsfăț.‟ 

Mila Kunis și Ashton Kutcher 

Actorii Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au cunoscut în 1998, când au jucat amândoi într-un serial, iar ani mai târziu și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt: 

„Primul meu sărut adevărat a fost cu el în serial. Cea mai frumoasă zi din viața mea a fost când m-a cerut. Atunci viața mea s-a schimbat. Am plâns. A fost foarte frumos‟, a povestit actrița Mila Kunis. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg