Dolly Parton, șocată că Beyoncé i-a rescris piesa „Jolene‟: „Îndrăzneață‟

Dolly Parton a reacționat după ce Beyoncé i-a rescris celebra piesă „Jolene‟. Artista a mărturisit că nici măcar nu a știut că varianta originală va fi modificată! 

image

Lansată în anul 1973, „Jolene‟ este poate cea mai cunoscută piesă a lui Dolly Parton. În această melodie country, Dolly Parton cântă povestea unei femei care o roagă pe alta, pe nume Jolene, să nu-i ia bărbatul. Versurile piesei sunt memorabile, prin urmare peste 30 de artiști din muzica internațională au reinterpretat-o. Printre ei se numără și cântăreața Beyoncé, care a rescris celebra piesă și a introdus-o pe noul ei album de muzică country - „Cowboy Carter‟. 

Dacă în varianta originală, Dolly Parton cântă: „Jolene, Jolene, Jolene, Jolene / Te rog, nu-mi lua bărbatul doar pentru că poți‟, Beyoncé a transformat narațiunea într-un adevărat imn feminist: „Jolene, Jolene, Jolene, Jolene / Te avertizez, nu veni după bărbatul meu!‟, sună versurile cântate de soția lui Jay-Z. 

Citește și: De ce poartă Dolly Parton mănuși la fiecare apariție publică. Fanii de pe TikTok au lansat câteva teorii 

Alegerea lui Beyoncé de a schimba versurile melodiei a stârnit multe dezbateri pe rețelele de socializare, unde unele persoane au scris în mediul online că melodia reprezintă o mare abatere de la versiunea originală. Acum, a sosit și rândul lui Dolly Parton, în vârstă de 78 de ani, să își exprime părerea despre gestul lui Beyoncé! 

În mod surprinzător, Dolly Parton a dezvăluit că nu a fost informată cu privire la schimbările versurilor înainte de lansarea albumului, iar pentru ea a fost un șoc să își audă piesa modificată. Într-un interviu pentru „E! News‟, Parton a spus: „Când au spus că vor face Jolene, mă așteptam să fie varianta obișnuită, dar nu a fost.‟

Dolly Parton a descris schimbarea ca fiind „îndrăzneață‟, însă a recunoscut că îi place noua variantă: „Îmi place ce a făcut. Dacă ești compozitor îți place că oamenii îți cântă piesele, indiferent de cum le fac alții‟, a spus ea. 

Vezi și acest articol: Jay-Z a înșelat-o pe Beyonce cu Rihanna? El și-a recunoscut infidelitatea 

Potrivit ziarului „The Independent‟, Beyoncé a ales să cânte piesa Jolene ca o continuare a melodiei „Lemonade‟, lansată în anul 2016, piesă pe care i-ar fi dedicat-o soțului ei Jay-Z, pe care l-ar fi bănuit că ar fi înșelat-o: „Azi regret noaptea în care am pus acel inel pe deget‟, sună versurile melodiei. 

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: Youtube 



Recente

Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana  jpg