Dolly Parton, șocată că Beyoncé i-a rescris piesa „Jolene‟: „Îndrăzneață‟

Dolly Parton a reacționat după ce Beyoncé i-a rescris celebra piesă „Jolene‟. Artista a mărturisit că nici măcar nu a știut că varianta originală va fi modificată! 

image

Lansată în anul 1973, „Jolene‟ este poate cea mai cunoscută piesă a lui Dolly Parton. În această melodie country, Dolly Parton cântă povestea unei femei care o roagă pe alta, pe nume Jolene, să nu-i ia bărbatul. Versurile piesei sunt memorabile, prin urmare peste 30 de artiști din muzica internațională au reinterpretat-o. Printre ei se numără și cântăreața Beyoncé, care a rescris celebra piesă și a introdus-o pe noul ei album de muzică country - „Cowboy Carter‟. 

Dacă în varianta originală, Dolly Parton cântă: „Jolene, Jolene, Jolene, Jolene / Te rog, nu-mi lua bărbatul doar pentru că poți‟, Beyoncé a transformat narațiunea într-un adevărat imn feminist: „Jolene, Jolene, Jolene, Jolene / Te avertizez, nu veni după bărbatul meu!‟, sună versurile cântate de soția lui Jay-Z. 

Citește și: De ce poartă Dolly Parton mănuși la fiecare apariție publică. Fanii de pe TikTok au lansat câteva teorii 

Alegerea lui Beyoncé de a schimba versurile melodiei a stârnit multe dezbateri pe rețelele de socializare, unde unele persoane au scris în mediul online că melodia reprezintă o mare abatere de la versiunea originală. Acum, a sosit și rândul lui Dolly Parton, în vârstă de 78 de ani, să își exprime părerea despre gestul lui Beyoncé! 

În mod surprinzător, Dolly Parton a dezvăluit că nu a fost informată cu privire la schimbările versurilor înainte de lansarea albumului, iar pentru ea a fost un șoc să își audă piesa modificată. Într-un interviu pentru „E! News‟, Parton a spus: „Când au spus că vor face Jolene, mă așteptam să fie varianta obișnuită, dar nu a fost.‟

Dolly Parton a descris schimbarea ca fiind „îndrăzneață‟, însă a recunoscut că îi place noua variantă: „Îmi place ce a făcut. Dacă ești compozitor îți place că oamenii îți cântă piesele, indiferent de cum le fac alții‟, a spus ea. 

Vezi și acest articol: Jay-Z a înșelat-o pe Beyonce cu Rihanna? El și-a recunoscut infidelitatea 

Potrivit ziarului „The Independent‟, Beyoncé a ales să cânte piesa Jolene ca o continuare a melodiei „Lemonade‟, lansată în anul 2016, piesă pe care i-ar fi dedicat-o soțului ei Jay-Z, pe care l-ar fi bănuit că ar fi înșelat-o: „Azi regret noaptea în care am pus acel inel pe deget‟, sună versurile melodiei. 

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: Youtube Recente

POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg