Ducesa Camilla, despre gustările preferate ale prinţului George şi ale prinţesei Charlotte

1 20200916 kids post jpg jpeg

Copiii prinţului William şi al ducesei Kate sunt mereu în atenţia presei londoneze. Publicul abia aşteaptă să mai afle câte ceva despre ocupaţiile şi pasiunile lor. Recent, ducesa Camilla a dezvăluit câteva detalii despre gustările preferate ale nepoţilor ei.

Soţia prinţului Charles, ducesa Camilla, în vârstă de 73 de ani, a făcut zilele trecute o vizită oficială la o şcoală locală din oraşul Slough. Discutând cu elevii pe diverse subiecte, a adus vorba şi despre alimentaţie.

că printre gustările ei preferate nu se află fursecurile sau fructele, ci mazărea verde, proaspăt culeasă din grădină, iar George şi Charlotte împărtăşesc cu ea pasiunea pentru leguminoase. 

stanga
dreapta
2 copii print george printesa charlotte png png
4 charlotte png png
5 copii regi png png
6 kate william png png

”Îi aduc pe nepoţii mei adesea în grădină, unde pot petrece ore întregi ciuguling mazăre. Cu siguranţă, când eram de vârsta lor aveam alte preferinţe”, a spus ducesa de Cornwall. 

familia regala britanica png png

În cadrul emisiunii culinare Masterchef Australia, ducesa Camilla a povestit ce le mai place să mănânce prinţului George şi prinţesei Charlotte. ”Nu lipseşte din casă uleiul de măsline şi roşiile, pentru le adaugă în mâncare. Dacă nu am roşii proaspete sau piure şi... mi-e teamă să spun, dar ketchup. Nepoţii mei sunt mai degrabă dependenţi de ketchup”, a recunoscut Camilla. 

Anterior, Kate Middleton şi prinţul William au împărtăşit câteva detalii despre preferinţele alimentare ale moştenitorilor lor. Ducesa de Cambridge a recunoscut că George şi Charlotte adoră macaroanele cu brânză. De asemenea, fetiţei îi plac foarte mult măslinele. Kate a mai spus că de multe ori gătesc în familie pui curry. 

Sursă foto: InstagramRecente

Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg