Ducesa Camilla, despre gustările preferate ale prinţului George şi ale prinţesei Charlotte

1 20200916 kids post jpg jpeg

Copiii prinţului William şi al ducesei Kate sunt mereu în atenţia presei londoneze. Publicul abia aşteaptă să mai afle câte ceva despre ocupaţiile şi pasiunile lor. Recent, ducesa Camilla a dezvăluit câteva detalii despre gustările preferate ale nepoţilor ei.

Soţia prinţului Charles, ducesa Camilla, în vârstă de 73 de ani, a făcut zilele trecute o vizită oficială la o şcoală locală din oraşul Slough. Discutând cu elevii pe diverse subiecte, a adus vorba şi despre alimentaţie.

că printre gustările ei preferate nu se află fursecurile sau fructele, ci mazărea verde, proaspăt culeasă din grădină, iar George şi Charlotte împărtăşesc cu ea pasiunea pentru leguminoase. 

”Îi aduc pe nepoţii mei adesea în grădină, unde pot petrece ore întregi ciuguling mazăre. Cu siguranţă, când eram de vârsta lor aveam alte preferinţe”, a spus ducesa de Cornwall. 

familia regala britanica png png

În cadrul emisiunii culinare Masterchef Australia, ducesa Camilla a povestit ce le mai place să mănânce prinţului George şi prinţesei Charlotte. ”Nu lipseşte din casă uleiul de măsline şi roşiile, pentru le adaugă în mâncare. Dacă nu am roşii proaspete sau piure şi... mi-e teamă să spun, dar ketchup. Nepoţii mei sunt mai degrabă dependenţi de ketchup”, a recunoscut Camilla. 

Anterior, Kate Middleton şi prinţul William au împărtăşit câteva detalii despre preferinţele alimentare ale moştenitorilor lor. Ducesa de Cambridge a recunoscut că George şi Charlotte adoră macaroanele cu brânză. De asemenea, fetiţei îi plac foarte mult măslinele. Kate a mai spus că de multe ori gătesc în familie pui curry. 

Sursă foto: Instagram



Recente

Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg