Dwayne Johnson a primit ordin să slăbească și să renunțe la numele „The Rock” dacă își dorește succes

La vârsta de 50 de ani, Dwayne Johnson sau „The Rock‟ se poate mândri cu un fizic de excepție, pe care l-a dobândit după multe ore petrecute în sala de fitness. La începutul carierei sale de actor, superiorii nu au fost de acord cu sportul pe care îl practică și i-au dat „ordin‟ să slăbească, dacă își dorește să aibă succes la Hollywood. Iar aceasta nu a fost singura cerință… 

image

Cândva, Dwayne Johnson a fost una dintre cele mai bine plătite vedete de cinema din lume, iar fizicul lui perfect a contribuit la asta. „The Rock‟, așa cum mai este cunoscut, este ajutat de o întreagă echipă de profesioniști pentru a fi în formă, însă lucrurile au stat diferit la începutul carierei sale, când fizicul actorului nu a fost pe placul „șefilor‟. Iată-i povestea! 

Vezi și: Ce vedetă își doresc americanii ca președinte. Un sondaj recent îl cotează cu șanse mari 

„Trebuie să slăbești. Nu poți să te mai numești The Rock!‟ 

Dwayne Johnson a devenit faimos la mijlocul anilor ’90, în calitate de wrestler profesionist. A câștigat 17 titluri de campion în WWE (World Wrestling Entertainment), inclusiv 10 titluri de campion mondial, fiind considerat unul dintre cei mai buni wrestleri din toate timpurile. 

Au urmat aparițiile în filmul „The Mummy Returns” („Mumia revine”) și în franciza „Fast &Furious‟ („Furios și Iute‟), care i-au adus și mai multă faimă, însă această industrie nu i-a fost dragă din prima. Dwayne Johnson a dezvăluit că i s-a cerut să facă unele schimbări serioase dacă dorea să fie luat în serios ca actor. 

Citește și: Erou în filme, dar și-n realitate! Dwayne Johnson și-a salvat mama de la sinucidere, la 15 ani 

Într-un interviu pentru „CBS Sunday Morning‟, el a mărturisit că superiorii i-au „ordonat‟ să nu se mai antreneze la fel de mult, să slăbească și să renunțe la numele de scenă: 

„Mi-au spus în felul următor: «Bine, grozav, dar acum iată ce trebuie să faci: trebuie să nu te mai antrenezi la fel de mult. Trebuie să slăbești. Nu poți să te mai numești The Rock. Nu ai voie să vorbești despre lupte. Să le lăsăm la o parte»‟. 

image

A respectat Dwayne Johnson cerințele superiorilor? 

Dwayne Johnson a mai spus că a încercat să facă tot ce i s-a spus, însă „a fost o greșeală‟: „Da, am încercat asta. Am încercat să slăbesc, dar totul a fost greșit. (…) S-a întâmplat un lucru amuzant: Hollywoodul s-a conformat în jurul meu și ani mai târziu, iată-mă aici‟, a spus actorul, care a reușit să strângă o avere de sute de milioane de dolari în urma aparițiilor sale. 

Sursă foto: Instagram @therock 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg