Ele n-au nicio problemă să se dezbrace în fața camerelor de filmat!

Filmele conțin scene nud încă de când Motion Picture Association of America a permis acest lucru la Hollywood. În momentul de față, există diverse motive pentru care actorii renunță la haine – de amorul artei sau al plății consistente.

image

De cele mai multe ori, actorii la început de drum sunt cei care își expun trupul în fața camerelor de filmat, pentru a face senzație la Hollywood. Însă există și actori de primă mână care continuă să bifeze scene nud, chiar și după ce au câștigat Oscaruri și au devenit un nume celebru în Cetatea Filmului.

Charlize Theron

După debutul actoricesc din 1996, vedeta a apărut în primul ei rol mai mare, care a presupus niște secvențe de seducție explicită. „Nu mă gândesc la chestia asta ca la nuditate”, a început să explice actrița, în The Daily Telegraph, în 2009. „Citesc secvența și, dacă, are sens, o fac. O tratez ca orice altă scenă pe care o am de tras”, a continuat Charlize Theron.

image

Ulterior, vedeta a ținut să precizeze că preferă nuditatea dintr-o parte, nu frontală. „Am nevoie să fie filmat dintr-o parte. Prefer nuditatea expusă dintr-un anumit unchi, nu oricum”, a dezvăluit ea în 2012, pentru MTV, după care a adăugat, în același an, în revista W: „N-am nicio problemă cu faptul că sunt dezbrăcată”, a pus ea punctul pe i.

Anne Hathaway

După filmele „The Princess Diaries" și „Ella Enchanted", actrița a început să accepte roluri mai… dure, în filme precum „Havoc" și „Brokeback Mountain", unde anumite scene erau destinate exclusiv adulților. Apoi, în comedia romantică „Love and Other Drugs", Anne Hathaway a fost nevoită să filmele anumite cadre de sex cu actorul Jake Gyllenhaal, însă nu i s-au părut mare lucru: „Pe bune, au fost doar o mică parte din tot acel film...”, a declarat ea pentru MTV News.

image

„Oamenii aceștia n-au nicio problemă să renunțe la haine, pentru ei mult mai complicat e să-și expună vulnerabilitatea, să se «dezbrace» din punct de vedere emoțional”, a ținut să explice actrița. „Totuși toată acea expunere sexuală nu mi se potrivește, nu mă reprezintă”, a conchis ea pentru Reuters.

Angelina Jolie

A fost întotdeauna o actriță neînfricată, care a atacat scenele nud ca pe oricare altă secvență pe care o avea de bifat. Însă, după ce și-a făcut dubla mastectomie, lucrurile s-au schimbat pentru Angie. Voia să scoată scenele de sex din „By the Sea”, în 2015, tocmai pentru a nu fi nevoită să-și expună fizicul schimbat de intervenția chirurgicală majoră. Dar a fost curajoasă și s-a conformat scenariului.

„Nu se poate să tai scene din film doar pentru că tu ai făcut o mastectomie”, a ținut să precizeze actrița. „Ar fi ca și cum aș trișa”, a tras Angelina Jolie concluzia de bun simț, motiv pentru care a continuat să-și celebreze noul aspect.

image

După ce a pozat nud în ediția din noiembrie 2019 a revistei Harper's Bazaar, Jolie a vorbit despre provocarea de-a te accepta fix așa cum ești: „Corpul meu a trecut prin multe în ultimul deceniu. Și, drept dovadă, am cicatrici vizibile și mai puțin vizibile”, a declarat Angelina.

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg