Ele sunt celebritățile care nu pun preț pe igiena personală!

Orlando Bloom, Leonardo DiCaprio și Miley Cyrus sunt doar câteva vedete de pe lista celebrităților care nu pun preț pe igiena personală. 

image

Când vedem că vedetele de pe covorul roșu arată impecabil, ne este greu să ne imaginăm că unele dintre ele nu au o igienă impecabilă. Pare incredibil, dar multe dintre vedetele internaționale nu sunt atât de perfecte pe cât par! 

Actori certați cu igiena personală 

Actorul Orlando Bloom a fost dat de gol chiar de partenera de viață, Katy Perry: „Îi place să folosească ață dentară, ceea ce îi mulțumesc lui Dumnezeu, dar lasă ața pe peste tot”, s-a plâns artista. 

Vezi și: Obiceiuri de igienă pe care le credeai sănătoase și nu sunt 

Matthew McConaughey este un alt actor de pe lista vedetelor care au obiceiuri de igienă neobișnuite, deoarece a renunțat la deodorant în urmă cu mulți ani, la fel cum a procedat și Bradley Cooper. Lui Leonardo DiCaprio nu îi place să irosească apa când face duș, așa că se spală doar o dată sau de două ori pe săptămână, așa cum face și Brad Pitt, care folosește, pur și simplu, șervețele pentru bebeluși când nu se spală.

Cântărețele și actrițele de pe lista „neagră”

Nici artistele nu stau mai prejos! De pildă, Britney Spars a spus că mănâncă în pat și nu folosește deodorant, iar un reporter a declarat că mirosul Christinei Aguilera i-a amintit de dormitorul unei fetițe în vârstă de 12 ani. Și mai ciudat este că prietenele sale din copilărie au spus despre cântăreață că miroase precum un hot dog. 

Citește și: ABC-ul igienei. Cum se spălau oamenii înainte să inventeze săpunul? 

Miley Cyrus a purtat cândva aparatul dentar al altei persoane, Megan Fox a declarat că uită de multe ori să tragă apa la toaletă, despre Jennifer Aniston se spune că are respirație urât mirositoare, iar Julia Roberts este o altă vedetă care nu folosește deodorant. Mai mult decât atât, fostul ei bodyguard a spus că trec și trei zile fără ca ea să facă duș. 

Și mai surprinzător este că actrița Cameron Diaz poartă aceleași haine mai multe zile la rând, Gwyneth Paltrow nu folosește deodorant, deoarece consideră că este periculos pentru sănătate, iar Jessica Simpson a mărturisit că se spală pe dinți doar de trei ori pe săptămână. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg