Fosta soție a lui Elvis, părăsită din cauza felului în care gătea!

Și frumoasă, și deșteaptă, și gospodină! Cam așa voia Elvis Presley să fie unica lui soție, după care un iubit de-ai ei avea aceleași pretenții. A părăsit-o pentru că nu i-a plăcut mâncarea făcută de ea!

image

Priscilla Presley, care a divorțat de Regele Rock & Roll în urmă cu 50 de ani după un mariaj de șase ani și un copil, a dezvăluit, în cadrul unui interviu oferit săptămâna trecută, că n-a mai vrut să se mărite niciodată pentru simplul fapt că „nimeni nu se putea compara” cu legendarul muzician.

Dar singura soție a marelui Elvis nu ne spune tot adevărul. La mijlocul anilor ’70, după despărțirea de tatăl fiicei sale, Priscilla s-a îndrăgostit până peste cap de alt bărbat: Robert Kardashian, viitorul soț aș lui Kris Jenner și tatăl binecunoscutele vedete de reality show Kim Kardashian, Kourtney, Khloé și Rob.

Iar Kardashian era disperat să devină soțul Princillei în cursul idilei lor. Doar că un detaliu culinar l-a împiedicat să facă asta…

„Princilla îl făcea pe Robert foarte fericit…”, prietena lor comună, Joni Migdal, a declarat în cartea „The Kardashians: An American Drama”, publicată în 2017. „Voia să se însoare cu ea și să facă copii împreună. Acesta era planul lui”, a conchis aceasta.

Între cei doi amorezi a existat dragoste la prima vedere, însă Elvis a fost cel care intervenea între ei în cele mai nepotrivite momente. O prieten apropiat de-ai lui Robert Kardashian a mărturisit că acesta se plângea că, fix când el făcea dragoste cu iubita sa, Priscilla Presley, Elvis o suna pe fosta lui nevastă și vorbea incoerent la telefon.

Înfuriată, Priscilla punea receptorul pe perna dintre ea și Robert și astfel Kardashian putea asculta conversațiile intime dintre Rege și iubita lui de-atunci. Amicul lui Robert, Larry Kraines, și-a amintit cum Kardashian i-a spus că o considera pe Priscilla „minunată… dar tipul ăsta, Elvis, nu se putea opri din a o controla”.

Se pare că Presley nu voia ca Priscilla să se întâlnească cu alți bărbați „pentru că ei doi o aveau pe fiica Lisa Marie, iar Elvis era foarte implicat în viața sigurului său copil”, a explicat amicul lui Robert Kardashian. Totuși nu Elvis a fost cel care a distrus relația din Robert și Priscilla, ci… gătitul ei.

5 elvis profimedia 0098223516 1 jpg jpeg

S-a dovedit că acest Robert încerca s-o controleze pe fosta doamnă Presley la fel de mult precum Elvis. „Robert voia s-o transforme într-o casnică armeniană, lucru care a înfuriat-o la culme pe Priscilla”, a adăugat Migdal.  

„Priscilla i-a gătit, la un moment dat, lui Robert, pentru că acesta a tot insistat ca ea să facă asta. Și, într-o seară, ea a gătit sparanghel. A făcut tot felul de chestii, și-a dorit ca totul să fie perfect, iar lui nu i-a plăcut deloc. După acea cină, el nu i-a mai cerut niciodată să-i gătească”, a continuat să explice amicul. De fapt, s-a distanțat tot mai mult de cea pe care o percepuse până atunci ca pe mama copiilor lui.

Dându-și seama că cei doi amorezi deveneau tot mai reci unul cu altul, Priscilla i-a pus în vedere lui Kardashian că mariajul nu era ce-și dorea ea. „Ce vreau eu să-ți spun e că n-o să mă mai mărit niciodată cu nimeni până nu moare Elvis!”, i-a spus superba actriță iubitului ei atunci. Ce-i drept, nu s-a măritat nici cu el, nici cu altul după ce-a murit Elvis Presley.

foto - Profimedia, imdb, serialul „Dallas”, InstagramRecente

Jennier Fessler jpg
shutterstock 1005644302 jpg
ciocolata calda jpg
Jim Carrey foto  Shutterstock, Imdb jpg
Nicolas Cage jpg
Pamela Anderson foto  Shutterstock jpg
emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg