Călătorește cu 87 de valize! 5 obiecte din bagajul ei îți sunt esențiale și ție!

Este make-up artista vedetelor, întotdeauna pregătită pentru orice urgență… cosmetică! Pat McGrath i-a făcut machiajul lui Taylor Swift în videoclipul „Bejeweled” și nu pleacă de-acasă fără piesele ei de rezistență!

PAt McGrath și machiajul  foto   Instagram, Shutterstock jpg

Pat McGrath a realizat machiajul celor mai căutate vedete de pe Google, are cereri de produse cosmetice din partea atâtor dive din showbizul american, încât nu le mai face față. Iar recent s-a parteneriat cu Google pentru un proiect inedit – cu ajutorul noii tehnologii, reușești să-ți faci cumpărături online mult mai ușor. Inteligența artificială îți arată imediat cum ai arăta machiată cu anumite produse și nu mai e nevoie să le testezi chiar tu, ca să vezi dacă le cumperi sau nu. Ingenios, nu?

„În două secunde, îmi arată 10 farduri de pleoape, cum mi-ar sta mie cu ele. E minunat! Îți dai seama cât ar dura să încerc eu acasă 10 fonduri de ochi?! O eternitate!”, a dezvăluit Pat încântată de noua ei colaborare.

Cu toate astea, machioza vedetelor nu se bazează pe realitatea virtuală atunci când vine vorba de bifat vreun proiect, de călătorit de la un platou de filmări la altul, pentru a realiza imaginea vreunui star. Ea trebuie să împacheteze cu ea tot necesarul de la filmări, fie că e vorba despre un videoclip sau o reclamă de-ale vedetelor.     

Când vine vorba despre încercat produse noi, „Mama” (cum e denumită McGrath în industria entertainment-ului american) este expertă! „Primesc cereri de produse cosmetice non-stop! Taylor Swith are un kit Pat McGrath Labs acasă la ea și se machiază singură perfect”, ne informează experta care a colaborat și cu Lana Del Rey în turneul său.

Vreți să știți ce nu trebuie să vă lipsească din bagaj, când pregătiți o călătorie? Ei bine, nu trebuie să intrați în competiție cu Pat, pentru că ea nu iese din casă fără valizele ei burdușite cu produse cosmetice. „Sunt o femeie care călătorește cu 87 de bagaje, dar nu vă recomand tot ce am eu tot timpul cu mine, ci doar piesele esențiale!”, ne spune Pat.

Taylor Swift  Shutterstock jpg

5 produse cosmetice care nu trebuie să-ți lipsească din portfard

Pentru cele care-și doresc un look ca de covorul roșu, în stilul lui Taylor Swift sau Cardi B, o paletă de culori pentru chipul tău e tot ce-ți trebuie. „Bineînțeles că primul lucru esențial la care trebuie să ne gândim e fardul de ochi! Toată lumea trebuie să beneficieze de pe urma paletelor de culori care există pe piață”, ne spune McGrath despre produsul cu cel mai mare succes de până acum.

Dacă-ți dorești să strălucești precum starurile de la Hollywood, poți proba un iluminator și balsam pentru față, care-i redă chipului tău prospețimea și o strălucire ca la Hollywood. Oricât de puțin timp ai avea la dispoziție, nu trebuie niciodată să sari peste o etapă esențială în tot procesul de înfrumusețare – hidratarea tenului.

Astfel, o cremă hidratantă este absolut necesară la orice oră din zi și în orice sezon. Pe lângă asta, ai nevoie și de un baton corector, care să-ți finiseze look-ul, să-și astupe imperfecțiunile feței – precum cearcănele și ridurile fine – și să-ți asigure o bază de machiaj îmbatabilă.  

În final, puțină culoare face toată diferența! Poți folosi un gloss de buze atât pe buze, cât și în obraji, pentru a-ți accentua pomeții și-a reda o prospețime binevenită chipului tău agasat, zi de zi, de diverși factori externi dăunători, cum ar fi vântul, soarele, praful, poluarea.

foto - Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG