Extravaganță? Brooke Shields, în papuci pe covorul roșu

La un eveniment important din industria artistică, Brooke Shields (59 de ani) a contrastat așteptările tradiționale și a ales să poarte pe covorul roșu o pereche de papuci. Actrița a avut și un motiv întemeiat pentru această alegere! 

image

În urmă cu câteva săptămâni, Brooke Shields a participat la Premiile Tony 2024, unde s-au aflat și alte vedete de talie internațională, precum Angelina Jolie sau Rachel McAdams.

Actrița din „Laguna Albastră‟ a purtat o rochie veselă, strălucitoare, de culoare galbenă, pe care a accesorizat-o cu o poșetă aurie. Până aici, nimic neobișnuit, deoarece sunt obișnuiți să observăm la astfel de evenimente ținute elegante, însă ceea ce a atras, cu adevărat, atenția este încălțămintea actriței. 

Citește și acest articol: Brooke Shields, din filmul „Laguna Albastră”, a fost violată la doar 20 de ani: „Am înghețat complet” 

Brooke Shields a purtat papuci la eveniment

Un accesoriu notabil al ținutei sale a fost încălțăminea, de altfel, una neobișnuită pentru acest eveniment. Dacă majoritatea vedelor au optat pentru pantofi cu toc, ei bine, Brooke Shields a ales să poarte papuci.

Mândră de alegerea făcută, actrița și-a prezentat alegerea practică în mediul online, demonstrând că poți să apari într-o ipostază confortabilă chiar și la evenimentele elegante. 

Vezi și acest articol: De ce a fugit Brooke Shields dezbrăcată după ce și-a pierdut virginitatea 

Alegerea lui Brooke Shields este justificată! 

Dacă te gândești că Brooke Shields și-a dorit să atragă cu orice preț atenția sau să întreacă vedetele excentrice, precum Lady Gaga, află că actrița a ales să poarte papuci pe covorul roșu, pentru că a suferit o operație la ambele degete de la picioare, cu doar trei zile înainte de eveniment. Prin urmare, Brooke Shields și-a respectat angajamentul de a participa la Premiile Tony în ciuda durerilor resimțite: „Pe covorul roșu la doar trei zile de la operația suferită la picior. Ce am făcut? Am purtat papuci. Ce onoare să prezint Premiile Tony. O seară incredibilă‟, a scris actrița pe contul ei de Instagram. 

Fanii i-au criticat ținuta

Chiar și așa, deși vedeta a strălucit, în mediul online au existat fani care nu au fost încântați de aspectul său: „Frumos, dar papucii nu sunt potriviți pentru acest eveniment‟, iar alții au spus: „Rochia este greșită‟, „Îmi place de Brooke, dar rochia nu s-a potrivit‟, a remarcat un alt urmăritor.  

Sursă foto: Instagram - @brookeshields 



Recente

Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg
Zodii greu de impresionat jpg
Menstruatie jpg
Oprah Winfrey  jpg
WhatsApp Image 2024 07 01 at 1 27 39 PM jpeg
Corina Caragea jpg
Ecran Stradal 960x576x2 mp4 thumbnail png
Horoscopul calatoriilor 2024  Sursa foto shutterstock 1941596062 jpg
camasa jpg
Chris Martin si Gwyneth Paltrow jpeg
SSS05834 mod jpg
Tom Cruise, Suri Cruise  jpeg