Fanii Simonei Halep au fost luaţi prin surprindere. Ce a apărut pe contul de Instagram al campioanei

Simona Halep Instagram jpeg

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart de hackeri, care au cerut bani în numele sportivei.

Simona Halep a avut parte de un moment neplăcut în noaptea de marţi spre miercuri. Contul campioanei de Instagram a fost spart, iar hackerii au postat mai multe mesaje prin care au cerut bani, în numele ei. 

Citeşte şi: Moment neaşteptat pentru Simona Halep pe aeroport! "Vrei să fii soţia mea?"

"Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveţia, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend. Am un cont pe Zelle. Aplicaţia Venmo nu merge dintr-un anumit motiv. Vă rog, nu mă mai întrebaţi dacă primesc bani prin Venmo. Este atât de ruşinos", a fost unul dintre mesajele apărute pe contul Simonei.

ad0xywi2ztyzowe0nzyxyzuwyjixnja1zdriotnmmmi0na thumb jpg jpeg

Postarea a fost repede ştearsă, însă lucrurile nu s-au oprit aici. La scurt timp după miezul nopţii, hackerii au lovit din nou, de această dată sub forma unor concursuri, prin intermediul cărora campioana de la Wimbledon şi-ar fi răsplătit fanii.

Simona Halep este în vacanţă în România şi pare că traversează cea mai bună perioadă din viaţa ei, atât pe plan profesional, cât şi personal. A câştigat turneul de la Wimbledon în faţa Serenei Williams, iar relaţia pe care o are cu Toni Iuruc pare să meargă foarte bine. Cei doi au fost surprinşi pe plajă sărutându-se pătimaş, semn că nu se mai ascund şi că relaţia lor este una oficială. Citeşte mai mult aici despre noul iubit al Simonei Halep.

Sursă: digisport.roRecente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg