Beyoncé a fost victima bullying-ului: „Era foarte timidă‟

Beyoncé este astăzi o femeie puternică și încrezătoare, însă nu a fost tot timpul așa. Mama ei, Tina Knowles, a dezvăluit că artista era „foarte timidă‟ în timpul școlii din cauza experiențelor sale legate de bullying. Iată prin ce a trecut cântăreața! 

image

La vârsta de 42 de ani, Beyoncé inspiră mulți oameni să fie autentici, însă asta nu înseamnă că viața ei a fost lipsită de probleme. Cântăreața a abordat tema bullying-ului în mai multe interviuri și documentare, declarând că, în timpul școlii, ea însăși a fost hărțuită pe tema aspectului și personalității ei:

„În timpul școlii, am fost o fată foarte tăcută, care se uita mereu în pământ și nu ridica niciodată mâna în clasă. Există un mit la unii afro-americani că, dacă o fată are tenul mai deschis și părul lung, ea se crede drăguță‟, a spus cântăreața, potrivit „ET online‟. De asemenea, mama ei, Tina Knowles, a confirmat recent spusele artistei. 

Vezi și acest articol: Cum o protejează Victoria Beckham pe fiica ei de bullying: „Am fost hărțuită în școală”

„Era foarte timidă” 

Într-un videoclip, care a fost distribuit pe Instagram, Tina Knowles a vorbit despre experiențele neplăcute ale fiicei sale, Beyoncé din copilărie, care ulterior au întărit-o și au determinat-o să își urmeze visurile:

„Era foarte timidă, deoarece a fost agresată. Dar în ziua în care ea a susținut pe cineva, s-a ridicat pe ea însăși. Mă emoționez când vorbesc despre asta. Sunt atât de mândră de ea‟, a mărturisit creatoarea de modă. 

Citește și acest articol: Jay-Z dezvăluie prin ce emoții a trecut Blue Ivy în turneul Renaissance: „A fost speriată și nervoasă”

Beyoncé a sărit în apărarea fiicei sale!

Problemele legate de bullying pare că s-au repetat în viața lui Beyoncé, când fiica ei, Blue Ivy Carter, a trecut prin experiențe similare. La doar 12 ani, tânăra a fost criticată în mediul online de unii internauți, care au considerat că dansul său pe care l-a avut în turneul mondial al mamei sale, „Renaissance”, a fost „prea rigid”. Astfel, ca orice mamă, Beyoncé a sărit în apărarea fiicei sale și a spus că: „hărțuirea asupra unui copil nu ar trebui să fie permisă‟. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg