Beyoncé a fost victima bullying-ului: „Era foarte timidă‟

Beyoncé este astăzi o femeie puternică și încrezătoare, însă nu a fost tot timpul așa. Mama ei, Tina Knowles, a dezvăluit că artista era „foarte timidă‟ în timpul școlii din cauza experiențelor sale legate de bullying. Iată prin ce a trecut cântăreața! 

image

La vârsta de 42 de ani, Beyoncé inspiră mulți oameni să fie autentici, însă asta nu înseamnă că viața ei a fost lipsită de probleme. Cântăreața a abordat tema bullying-ului în mai multe interviuri și documentare, declarând că, în timpul școlii, ea însăși a fost hărțuită pe tema aspectului și personalității ei:

„În timpul școlii, am fost o fată foarte tăcută, care se uita mereu în pământ și nu ridica niciodată mâna în clasă. Există un mit la unii afro-americani că, dacă o fată are tenul mai deschis și părul lung, ea se crede drăguță‟, a spus cântăreața, potrivit „ET online‟. De asemenea, mama ei, Tina Knowles, a confirmat recent spusele artistei. 

Vezi și acest articol: Cum o protejează Victoria Beckham pe fiica ei de bullying: „Am fost hărțuită în școală”

„Era foarte timidă” 

Într-un videoclip, care a fost distribuit pe Instagram, Tina Knowles a vorbit despre experiențele neplăcute ale fiicei sale, Beyoncé din copilărie, care ulterior au întărit-o și au determinat-o să își urmeze visurile:

„Era foarte timidă, deoarece a fost agresată. Dar în ziua în care ea a susținut pe cineva, s-a ridicat pe ea însăși. Mă emoționez când vorbesc despre asta. Sunt atât de mândră de ea‟, a mărturisit creatoarea de modă. 

Citește și acest articol: Jay-Z dezvăluie prin ce emoții a trecut Blue Ivy în turneul Renaissance: „A fost speriată și nervoasă”

Beyoncé a sărit în apărarea fiicei sale!

Problemele legate de bullying pare că s-au repetat în viața lui Beyoncé, când fiica ei, Blue Ivy Carter, a trecut prin experiențe similare. La doar 12 ani, tânăra a fost criticată în mediul online de unii internauți, care au considerat că dansul său pe care l-a avut în turneul mondial al mamei sale, „Renaissance”, a fost „prea rigid”. Astfel, ca orice mamă, Beyoncé a sărit în apărarea fiicei sale și a spus că: „hărțuirea asupra unui copil nu ar trebui să fie permisă‟. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Tom Cruise, Suri Cruise  jpeg
Allan   CEO Saga jpg
Afiș Gala O, mio babbino caro, Puccini jpg
STUDENT DE 10 by UNTOLD & Neversea jpg
Beach Please bilete GA jpeg
Alergii  jpg
Fiica Christinei Applegate suferă de o boală rară jpg
Vedete  jpg
Otilia jpeg
SAGA24 landscape png
UNTOLD   TOP 100 FESTIVALS 2024 jpeg
pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg