Femeia care i-a influențat cariera lui Enrique Iglesias. „O iubesc mai mult decât pe mine‟

Muzica lui Enrique Iglesias (47 de ani) se aude de mai bine de un deceniu, dar puțini sunt cei care știu că fără Elvira Olivares, cântărețul nu ar mai fi avut același parcurs în carieră. Cine este această femeie? 

image

Născut pe 8 mai 1975, în Madrid, Enrique Iglesias este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți spanioli. Fiind fiul lui Julio Iglesias (79 de ani), putem spune că asta l-ar fi ghidat în carieră, însă Enrique îi datorează altei persoane succesul uriaș. 

După ce părinții lui au divorțat în anul 1978, Enrique și frații săi, Julio și Chabeli, au rămas în grija mamei, modelul Isabel Preysler (72 de ani). Au locuit inițial în Spania, apoi au plecat în Iugoslavia. În cele din urmă, când Enrique avea șapte ani, copiii s-au mutat alături de tatăl lor, Julio Iglesias, în Statele Unite ale Americii, unde au mers la școală. 

Citește și: Drama neștiută a lui Julio Iglesias. Tatăl său a fost răpit de teroriști și i s-a cerut o răscumpărare de 2 milioane de dolari 

(Părinții lui Enrique Iglesias) 

Enrique Iglesias a fost crescut de Elvira Olivares

Pentru că Julio Iglesias avea un program încărcat, artistul a angajat o bonă care să îi îngrijească copiii - pe Elvira Olivares, femeia care a devenit o a doua mamă pentru Enrique. 

În adolescență, Enrique își compunea propriile cântece, iar singura care știa despre talentul său era bona. Potrivit „BrightSide‟, Enrique era convins că familia nu o să-l sprijine în carieră din cauza relației dificile pe care o avea cu tatăl său, extrem de exigent. În schimb, bona Elvira Olivares l-a susținut necondiționat: 

„Este a doua mea mamă, femeia care m-a răsplătit atunci când a fost nevoie, persoana cu care am împărțit cel mai mult timp. O iubesc mai mult decât pe mine, unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea. Singurul în care am putut să am încredere‟, a spus artistul. 

„Tatăl meu a crezut că nu voi avea succes‟

Când a sosit momentul să înregistreze una dintre primele sale melodii, Enrique nu avea banii necesari, așa că Elvira l-a ajutat cu 500 de dolari. Ca să nu existe nicio suspiciune cu privire la adevărata lui identitate, la începutul carierei, artistul se prezenta drept Enrique Martinez, nu Iglesias. Tatăl său a interpretat această atitudine precum o aroganță, iar când a auzit primul album al fiului său l-a descris precum „un dezastru‟ și a prezis că nu o să prindă la public. Totuși, discurile s-au vândut rapid, alimentând și mai mult „rivalitatea‟ dintre Enrique și Julio Iglesias: 

„Cred că tatăl meu a crezut că nu voi avea succes. Când vindeam un milion de exemplare, îmi spunea că este imposibil să trec de acest milion. Apoi ajungeam să vând 2 milioane, 3, 4... Apoi îmi spunea: «ai vândut atâtea copii, dar nu vei obține niciodată un Grammy»‟, a povestit artistul. 

În cele din urmă, Enrique a câștigat primul Grammy în 1996, pentru cea mai bună interpretare, același premiu pe care îl primise și tatăl său, în trecut. După ce a devenit cunoscut, artistul nu a uitat de ajutorul pe care l-a primit de la Elivra, iar în semn de recunoștință, s-a asigurat că fostei sale bone nu îi lipsește nimic.  

Sursă foto: Instagram 



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg