Cum „a renăscut‟ Brendan Fraser după ce a trecut printr-un divorț și mari probleme financiare

Revenirea triumfală a lui Brendan Fraser în actorie i-a adus primul premiu Oscar din carieră, grație rolului său din „The Whale‟. În ultimul deceniu, actorul a trecut printr-o perioadă întunecată, când problemele personale i-au afectat viața profesională. 

image

Brendan Fraser (54 de ani) și-a ținut discursul cu ochii în lacrimi la primirea primului premiu Oscar din cariera sa, acesta venind după ce s-a lăsat complet de actorie la finalul anilor ’90 din cauza problemelor personale. Revenirea lui Brendan Fraser pe marile ecrane este cunoscută, drept „Brenașterea‟, deoarece actorul a trecut prin mai multe încercări. 

Acuzații de agresiune sexuală, divorț și probleme financiare

În anul 2018, Brendan Fraser a susținut că a fost trecut pe „lista neagră‟ de la Hollywood, după ce a afirmat că în anul 2003 a fost agresat sexual de președintele Asociației Presei Străine de la Hollywood, Philip Berk. Fraser a trecut atunci printr-o depresie, accentuată ulterior și de separarea de soția sa, actrița Afton Smith. 

Brendan Fraser și Afton Smith s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru „George of the Jungle‟ și au făcut trei copii - pe Giffin, Holden și Leland. După nouă ani de căsnicie, cei doi au divorțat, însă lucrurile nu au fost atât de simple. Divorțul i-a cauzat lui Fraser probleme financiare, deoarece pe atunci nu avea oferte în carieră, iar fosta lui soție îi cerea o pensie alimentară anuală în valoare de 900.000 de dolari. Mai mult decât atât, actorul a suferit mai multe operații costisitoare, care s-au întins pe o perioadă de șapte ani. 

image

Citește și: Brendan Fraser și-a pus sănătatea în pericol pentru rolul lui „Tarzan‟. „Nu-mi aminteam codul PIN‟

Actorul a solicitat în istanță reducerea pensiei alimentare, dar s-a decis că Fraser ar putea să plătească o sumă mai mică doar dacă începe să câștige mai puțin de 3 milioane de dolari anual. Divorțul, problemele sale medicale și financiare, precum și acuzațiile de agresiune sexuală au făcut ca Brendan Fraser să aibă una dintre cele mai mari decăderi din industrie. 

Obținerea primului premiu Oscar este un pas important pentru Fraser. El s-a alăturat unui grup select de actori care au mers acasă cu statueta din prima încercare. De asemenea, cel mai așteptat film al său, „Killers of the Flower Moon‟ are o distribuție plină de vedete, precum: Leonardo DiCaprio, Jesse Plemons și Robert De Niro. În ceea ce privește viața personală, în prezent, are o relație apropiată cu fiii săi, scrie „Your Tango‟.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest  / Sursă video: Youtube 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg