Cum „a renăscut‟ Brendan Fraser după ce a trecut printr-un divorț și mari probleme financiare

Revenirea triumfală a lui Brendan Fraser în actorie i-a adus primul premiu Oscar din carieră, grație rolului său din „The Whale‟. În ultimul deceniu, actorul a trecut printr-o perioadă întunecată, când problemele personale i-au afectat viața profesională. 

image

Brendan Fraser (54 de ani) și-a ținut discursul cu ochii în lacrimi la primirea primului premiu Oscar din cariera sa, acesta venind după ce s-a lăsat complet de actorie la finalul anilor ’90 din cauza problemelor personale. Revenirea lui Brendan Fraser pe marile ecrane este cunoscută, drept „Brenașterea‟, deoarece actorul a trecut prin mai multe încercări. 

Acuzații de agresiune sexuală, divorț și probleme financiare

În anul 2018, Brendan Fraser a susținut că a fost trecut pe „lista neagră‟ de la Hollywood, după ce a afirmat că în anul 2003 a fost agresat sexual de președintele Asociației Presei Străine de la Hollywood, Philip Berk. Fraser a trecut atunci printr-o depresie, accentuată ulterior și de separarea de soția sa, actrița Afton Smith. 

Brendan Fraser și Afton Smith s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru „George of the Jungle‟ și au făcut trei copii - pe Giffin, Holden și Leland. După nouă ani de căsnicie, cei doi au divorțat, însă lucrurile nu au fost atât de simple. Divorțul i-a cauzat lui Fraser probleme financiare, deoarece pe atunci nu avea oferte în carieră, iar fosta lui soție îi cerea o pensie alimentară anuală în valoare de 900.000 de dolari. Mai mult decât atât, actorul a suferit mai multe operații costisitoare, care s-au întins pe o perioadă de șapte ani. 

image

Citește și: Brendan Fraser și-a pus sănătatea în pericol pentru rolul lui „Tarzan‟. „Nu-mi aminteam codul PIN‟

Actorul a solicitat în istanță reducerea pensiei alimentare, dar s-a decis că Fraser ar putea să plătească o sumă mai mică doar dacă începe să câștige mai puțin de 3 milioane de dolari anual. Divorțul, problemele sale medicale și financiare, precum și acuzațiile de agresiune sexuală au făcut ca Brendan Fraser să aibă una dintre cele mai mari decăderi din industrie. 

Obținerea primului premiu Oscar este un pas important pentru Fraser. El s-a alăturat unui grup select de actori care au mers acasă cu statueta din prima încercare. De asemenea, cel mai așteptat film al său, „Killers of the Flower Moon‟ are o distribuție plină de vedete, precum: Leonardo DiCaprio, Jesse Plemons și Robert De Niro. În ceea ce privește viața personală, în prezent, are o relație apropiată cu fiii săi, scrie „Your Tango‟.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest  / Sursă video: Youtube Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg