Fiul Christinei Ricci, în vârstă de 8 ani, nu reușește să adoarmă singur. „A țipat puternic‟

Christina Ricci, celebra actriță care a jucat-o pe Wednesday, în filmul „Familia Addams‟, a dezvăluit că încă doarme cu fiul ei, în vârstă de opt ani, deoarece nu reușește să îl dezvețe pe băiatul său de acest obicei. 

image

Pe marile și micile ecrane, Christina Ricci se descurcă de minune, însă și rolul de mamă îi vine mănușă! Din căsătoria cu producătorul de film James Heerdegen, actrița are un băiat, în vârstă de opt ani, pe nume Freddie, iar din a doua căsătorie, pe micuța Cleopatra, de doar un an. În ceea ce privește creșterea copiilor, un singur lucru nu reușește vedeta să facă - să îl dezvețe pe fiul ei să adoarmă singur! 

Citește și: Copilul e dependent de părinte? Cum trece de la dependență completă la independență completă 

Christina Ricci: „A țipat puternic‟

Într-un interviu pentru publicația „People‟, vedeta din filmul „Familia Addams‟ a povestit că fiul său încă doarme cu ea, în timp ce micuța Cleopatra adoarme confortabil în pătuțul său, de la nouă luni. Actrița a spus că a încercat de mai multe ori să îl învețe pe Freddie să doarmă singur, însă fără rezultat:

„El a țipat puternic și a început să se dea cu căpul de balustrada pătuțului‟, ș-a amintit vedeta, potrivit „Bright Side‟. „Când ne-am hotărât să încercăm să vedem cum reacționează, ea (Cleopatra) doar a plâns șapte minute și apoi s-a întins confortabil. Parcă a fost deja pregătită să doarmă singură și acela a fost momentul potrivit pentru ea‟, a mai spus Christina. 

Citește și: Christina Ricci, despre noua generație de la Hollywood: „O, Doamne, asta este uimitor! Avem voie să facem asta?‟

În același interviu, actrița a punctat că Freddie îi este de mare ajutor în ceea ce privește creșterea micuței Cleopatra: „Mă ajută când îi pregătesc mâncarea. Mă ajută și când îi fac baie. Este, cu adevărat, grozav‟, a adăugat vedeta. 

În anul 2021, Christina Ricci s-a căsătorit cu Mark Hampton, bărbatul care este tatăl celui de-al doilea copil al său. Freddie este fiul pe care îl are din căsătoria cu primul soț, James Heerdegen. Actrița a intentat divorțul de tatăl lui Freddie, după 7 ani de căsătorie, după ce a susținut că a fost agresată de bărbat și a cerut un ordin de restricție imediat după separare. În urma procesului, Christina a reușit să obțină custodia deplină a fiului său. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram - @riccigrams Recente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg