Fiul Christinei Ricci, în vârstă de 8 ani, nu reușește să adoarmă singur. „A țipat puternic‟

Christina Ricci, celebra actriță care a jucat-o pe Wednesday, în filmul „Familia Addams‟, a dezvăluit că încă doarme cu fiul ei, în vârstă de opt ani, deoarece nu reușește să îl dezvețe pe băiatul său de acest obicei. 

image

Pe marile și micile ecrane, Christina Ricci se descurcă de minune, însă și rolul de mamă îi vine mănușă! Din căsătoria cu producătorul de film James Heerdegen, actrița are un băiat, în vârstă de opt ani, pe nume Freddie, iar din a doua căsătorie, pe micuța Cleopatra, de doar un an. În ceea ce privește creșterea copiilor, un singur lucru nu reușește vedeta să facă - să îl dezvețe pe fiul ei să adoarmă singur! 

Citește și: Copilul e dependent de părinte? Cum trece de la dependență completă la independență completă 

Christina Ricci: „A țipat puternic‟

Într-un interviu pentru publicația „People‟, vedeta din filmul „Familia Addams‟ a povestit că fiul său încă doarme cu ea, în timp ce micuța Cleopatra adoarme confortabil în pătuțul său, de la nouă luni. Actrița a spus că a încercat de mai multe ori să îl învețe pe Freddie să doarmă singur, însă fără rezultat:

„El a țipat puternic și a început să se dea cu căpul de balustrada pătuțului‟, ș-a amintit vedeta, potrivit „Bright Side‟. „Când ne-am hotărât să încercăm să vedem cum reacționează, ea (Cleopatra) doar a plâns șapte minute și apoi s-a întins confortabil. Parcă a fost deja pregătită să doarmă singură și acela a fost momentul potrivit pentru ea‟, a mai spus Christina. 

Citește și: Christina Ricci, despre noua generație de la Hollywood: „O, Doamne, asta este uimitor! Avem voie să facem asta?‟

În același interviu, actrița a punctat că Freddie îi este de mare ajutor în ceea ce privește creșterea micuței Cleopatra: „Mă ajută când îi pregătesc mâncarea. Mă ajută și când îi fac baie. Este, cu adevărat, grozav‟, a adăugat vedeta. 

În anul 2021, Christina Ricci s-a căsătorit cu Mark Hampton, bărbatul care este tatăl celui de-al doilea copil al său. Freddie este fiul pe care îl are din căsătoria cu primul soț, James Heerdegen. Actrița a intentat divorțul de tatăl lui Freddie, după 7 ani de căsătorie, după ce a susținut că a fost agresată de bărbat și a cerut un ordin de restricție imediat după separare. În urma procesului, Christina a reușit să obțină custodia deplină a fiului său. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram - @riccigrams 



Recente

Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg