„Nu suport vocea mea!” Ce mare cântăreață a spus asta?

Este una dintre cele mai mari cântărețe din lume, are o voce inconfundabilă, dar ne uimește pe toți atunci când spune că tocmai ea nu e deloc fanul ei. Cine e atât de autocritică?

image

Are 77 de ani, o carieră muzicală și actoricească imensă în spate și de-abia și-a lansat primul album de Crăciun din carieră, pe 20 octombrie. Despre Cher este vorba, cântăreața care are un fel aparte de-a se prezenta pe scenă și de-a face alegeri profesionale. Acum, de pildă, a ales să facă un album de Crăciun, dar unul cu totul aparte. „Nu sunt pe album melodii chiar de Crăciun, dar sunt niște piese grozave”, ne asigură diva americană într-un nou interviu acordat celor de la Billboard.

„Trebuie să știți că eu nu spun niciodată așa ceva, pentru că mie nu îmi place niciodată ce fac. Atât timp cât oamenilor le place, sunt și eu OK cu ceea ce fac. Am mari pretenții de la mine și de la muzica mea, dar sunt mulțumită când celor din jurul meu le place cum sună melodiile mele”, a declarat Cher.

„Îmi place acest album. Nu sunt fan Cher, dar îmi place să fiu Cher. Când ascult melodiile îmi place ce-a ieșit. N-a fost acesta planul inițial, dar îmi place rezultatul”, a adăugat vedeta de peste ocean. Cher a mers atât de departe, încât de continuat autocritica: „Nicidată nu mi-a plăcut vocea mea, n-o suport. Dacă aș fi putut alege, aș fi optat pentru altă voce, dar n-am avut ce face, cu asta m-am născut, pe asta o am. Am vocea mamei mele”, a conchis cântăreața.

Cher / foto Click

„Știu că e ciudat ce vă spun, dar mie mi se pare că vocea mea nu pare a unui bărbat, dar nu pare nici a unei femei. Eu sunt undeva la mijloc. În plus, am un stil ciudat. Fac o chestie ciudată atunci când nu pot să susțin o anumită notă – nu pronunț litera «r». Mie mi se pare că anumite consoane sunt greu de cântat, așa că le las, pur și simplu, nerostite. Sună ciudat, nu?”, dezvăluie vedeta extrem de sinceră.

foto - Shutterstock



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg