FOTO Cele mai frumoase regalități. Fac furori pe podiumurile de modă, dar și pe rețelele de socializare

Poate că prinții și prințesele din basme sunt doar personaje fictive, însă și în viața reală există regalități fermecătoare, cu calități de modele internaționale. A sosit momentul să faci cunoștință cu cei mai frumoși moștenitori ai Familiei Regale! 

image

Poate că Familia Regală Britanică câștigă titlul de cea mai populară familie cu sânge albastru, însă la capitolul frumusețe, există multe alte regalități cu trăsături superbe. De exemplu, Prințesa Sirivannavari Nariratana, din Thailanda, este admirată pentru prezența ei chic cu care iese în evidență la cele mai importante evenimente de modă. Tânăra prințesă s-a specializat în design și și-a construit o carieră în modă. Ea are și propria linie de îmbrăcăminte, numită „Sirivannavari”. 

Prințesa Sirivannavari Nariratana, din Thailanda jpeg

Prințul Nikolai al Danemarcei, o prezență remarcabilă pe podiumurile de modă 

La doar 23 de ani, nepotul Reginei Margrethe a II-a, Prințul Nikolai al Danemarcei, face furori în lumea modei. Încă de mic, el a pășit cu dreptul în modelling, prezentând pe podiumurile de modă pentru branduri mari, precum Dior sau Burberry. 

Desigur, el a ales să facă asta pentru un preț. După ce intrat la Școala de Sergenți ai Armatei Regale Daneze, așa cum cere tradiția Casei Regale, Prințul Nikolai a renunțat la atribuțiile sale, deoarece a simțit că nu va avea o carieră în armată. La fel a făcut și fratele lui, Felix, care a abandonat școala, după doar două luni. În urma deciziei, regina Margrethe a II-a le-a retras celor doi titlurile regale. 

Prințul Nikolai al Danemarcei jpg

Prințesa Olympia a Greciei, influencer pe rețelele de socializare

La 26 de ani, Prințesa Olympia a Greciei și a Danemarcei face furori în lumea modei, dar și pe rețelele de socializare, unde este urmărită de zeci de mii de urmăritori. Olympia și-a lansat, de curând, propria colecție de pantofi, iar în mediul online, ea își afișează viața opulentă pe care o duce. De asemenea, înainte ca Prințul Harry să se căsătorească cu Meghan Markle, tabloidele britanice au scris că acesta ar fi fost „îndrăgostit lulea” de frumoasa Olympia. 

Prințesa Olympia a Greciei jpg

Prințesa Ameerah Al-Taweel, una dintre cele mai frumoase femei din Orient

Prințesa Ameerah Al-Taweel este soția Prințului Alwaleed Bin Talal, unul dintre cei mai bogați prinți ai lumii, dar și una dintre cele mai cunoscute activiste din Arabia Saudită. Prințesa luptă pentru drepturile civile ale femeilor și călătorește în întreaga lume pentru a-și promova activitatea. 

Prințesa Ameerah Al Taweel jpeg

Sursă foto: Pinterest, Instagram 



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg